Dodaj do ulubionych

KSIĄŻKA O HOMEOPATII

IP: *.* 12.09.01, 08:57
Jakis czas temu na forum pojawiały się pytania o dobrą książkę o homeopatii. Podaję: Mohinder Singh Jus "Podróż choroby", wydawca Ewa Wojciechowska, tel/fax 091 4885695.W książce jest trochę historii powstania i rozwoju homeopatii, dużo na temat idei i sposobu działania, a także na temat przyczyn chorób, które nas nękają. Polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Gdzie ją szukać ? IP: *.* 12.09.01, 09:48
      Czy dostałaś tą pozycję w księgarni bez problemu, czy wynalazłaś ją gdzieś w księgarni medycznej ? Co prawda nie zaczęłam jej jeszcze szukać ale będę wdzięczna za ukierunkowanie moich poszukiwań bo przy dwójce małych dzieci nie mam za bardzo czasu na bieganie po mieście (a chciałoby się czasami, oh). Chętna byłabym podyskutować chwilkę o doświadczeniach z homeopatią. Z góry dziękuję.Polecam się. Justa
      • Gość: guest Re: Gdzie ją szukać ? IP: *.* 12.09.01, 10:36
        Książkę poleciła mi dr Ewa Pietkiewicz - Rok, pediatra homeopata. W księgarniach była wówczas niedostepna, zamówiłam ją u wydawcy (podałam telefon w poprzednim poscie). Uwaga, gdy kupowałam kosztowała ponad 60 zł. Jednak dowiesz sie z niej naprawdę dużo.Jestem otwarta na dyskusje o doswiadczeniach z homeopatią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka