Dodaj do ulubionych

pęknięte naczynko w oku

IP: *.* 09.02.02, 00:04
mojemu dwuletniemu synkowi pękło maleńkie naczynko blisko źrenicy.Zauważyłam to po jego napadzie krzyku i histerii.Czy coś takiego miały wasze dzieci,czy jest to objaw jakiegoś schorzenia,czy powinnam iść do lekarz?
Obserwuj wątek
    • Gość: EmA Re: pęknięte naczynko w oku IP: *.* 09.02.02, 07:46
      Wiem, że popękane naczynka w oczach są oznaką skoków ciśnienia. Jeśli mówisz że to naczynko pękło maluchowi po napadzie histerii to nieźle się chłopak musiał na ciebie wkurzyć hihi.Ale swoją drogą podczas kolejne wizyty u pediatry wspomnij o tym, niech lekarz zmierzy małemu ciśnienie i stwierdzi czy generalnie nie jest zbyt wysokie.Pozdrawiam Edyta /i nie wkurzaj więcej dziecka .../
      • Gość: Kachna29 Re: pęknięte naczynko w oku IP: *.* 10.02.02, 01:56
        Mojemu Filipkowi też się tak zdarzyło - ale nie z nerwów ale przy napinaniu się przy kupce :-) Lekarz kazał mi się nie przejmować, a ciśnienie ma okKachna
        • Gość: dorotaM Re: pęknięte naczynko w oku IP: *.* 12.02.02, 10:49
          Dzięki za odpowiedzi.Z tym wkurzaniem to nie takie proste.Musiałabym Tymkowi we wszystkim ulegać,staram się jednak czasami postawić na swoim.Chociaż i tak Mały Skorpionik rozstawia po kątach całą rodzinę.Pozdrowienia dla wszystkich mam małych złośników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka