Dodaj do ulubionych

potrzebna krew 0 Rh + pilnie - Warszawa

IP: *.* 12.06.02, 13:46
Potrzebna pilnie krew dla małej dziewczynki chorej na białaczkę tel kontaktowy :0-600 790 023,krew można oddać na ul. Chocimskiej 5 w Instytucie Chematologii hasło :krew dla dziecka z Litewskiej Justyny Matwiejszyn, lekarz prowadzący : dr. Rzymkiewicz
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia_M Re: potrzebna krew 0 Rh + pilnie - Warszawa IP: *.* 12.06.02, 14:15
      Ja mam taką krew. Ale czy jesteś pewna tej informacji? Już nei raz były na forum takei ogłoszenia które potem się okazywały naciąganymi starymi inforamcjami.... Krew O RH+ jest bardzo popularna, więc dziwi mnie że w szpitalu takiej nie ma.... Strasznie sceptycznie podchodzę do sprawy - ale wolę być pewna na 100% zanim zrobię z siebie głupa za przeproszeniem. Prosze o podanie źródła tego apelu. Jeśli wszystko ok - to służę swoją krwiąpozdrawiam
      • Gość: katarzynach Re: potrzebna krew 0 Rh + pilnie - Warszawa IP: *.* 13.06.02, 07:36
        Sprawa jest pewna i jak najbardziej aktualna. Kontaktowałam się z ciocią dziewczynki - numer podany w poście. Sprawa jest tego typu, że krew nie może być z banku krwi tylko musi być "świeża" bo będą z niej wytrącać jakieś leukocyty czy coś. W każdym razie zabieg pobierania trwa 2 godziny. Dziś, jutro lub w poniedziałek w Instytucie Chematologii od godz 8-10. Powołać się na nazwisko lekarza dr. Rzymskiego i dziewczynki Justyny Matwiejszyn. Mam nadzieję że uda nam się pomóc temu dziecku. Pozdrawiam Kaśka
        • Gość: kasiakrol Re: potrzebna krew 0 Rh + pilnie - Warszawa IP: *.* 16.06.02, 22:18
          Czy jest to jeszcze aktualne?Mam właśnie taką grupę krwi i jeżeli to możliwe-chętnie pomogę.Czy to,że mieszkam w Łodzi stanowi jakiś problem?Kaśka.kasiakrol@hoga.pl
        • Gość: Siunia Re: potrzebna krew 0 Rh + pilnie - Warszawa IP: *.* 18.06.02, 01:45
          Ja też mam krew O Rh+więc gdyby co, to tez baaaaaaardzo chętnie oddam- Siunia
          • Gość: Rokitka Re: potrzebna krew 0 Rh + pilnie - Warszawa IP: *.* 18.06.02, 08:22
            Oj Siunia, Siunia... Tobie chyba nie wolno???Pozdrawiam,Ania
    • Gość: _Su_ Re: potrzebna krew 0 Rh + pilnie - Warszawa IP: *.* 17.06.02, 12:01
      Witajja i mąż mamy grupę 0 Rh (+) ale jesteśmy z Giżycka woj. warmińsko-mazurskie, jesli jest możliwość oddania tej krwi jakoś "na odległość" to chętnie oddamy.pozdrawiamSu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka