Gość: gloria IP: *.* 03.12.02, 07:29 Moja córa ma już 11 miesięcy Ale to leci. Podaję jej 2 krople Vigantolu i 3 MultiCebionu. Dodam, że ciemiączko prawie już zarosło, słabo je wyczuć. Jak długo podaje się te witaminy. Proszę o pomoc. Z góry dzięki.Pozdr Mama Paulinki. Gloria. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yda Re: Vigantol i MultiCebion? IP: *.* 03.12.02, 10:29 witaj, moja cora ma 19 mies. i do tej pory podaje jej 5 kropli cebionu multi i 2 vigantolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dta Re: Vigantol i MultiCebion? IP: *.* 04.12.02, 12:32 Dziewczyny, od kiedy podaje się Multicebion? Mój synek ma 2,5 m-ca i narazie podaję mu 1 kroplę vigantolu, czy mam się martwić, że nikt mu nie zalecił podawania multicebionu?Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartamamaOli Re: Vigantol i MultiCebion? IP: *.* 04.12.02, 10:18 Cześć!Moja córka ma 16 m-cy. Podaje jej 1 kropelke Vigantolu , a Cebionu 6 kropli (ale nie cały rok, teraz zaczęłyśmy od jesieni) , dodatkowo codziennie Wibowit Bobas (1 saszetka). Wczoraj byłyśmy na szczepieniu , powiedziałam co podaję , lekarz sprawdził ciemiączko i powiedział, że jeszcze przez 6 tygodni po 1 kropelce Vigantolu. Skontaktuj sie z lekarzem on powie , czy jeszcze podawać Vigantol małej czy już odstawić.Marta Odpowiedz Link Zgłoś