Dodaj do ulubionych

poronienie

IP: *.* 02.01.03, 08:02
Witam, Chciałby podzielić się z Wami naszymi smutkami. U żony po okresie Świąt stwierdzono martwy płód (19 m-c ciąży). To juz niestety 3-cie poronienie. Bardzo oczekiwaliśmy tego Dzidziusia tym bardziej, że wg naszego mniemania poczyniliśmy wszystkie starania dla prawidłowego rozwoju ciąży. Jeszcze nie jesteśmy do konca przekonani czy warto dalej narażać się na koszmary związane z pobytami w szpitalach. Z drugiej strony chęć posiadania dziecka z naszej strony jest ogromna. Prosimy o rady i pomoc. Może ktoś kiedyś przeżył podobne sytaucje i wszystko skończyło się OK. Pozdrawiam. Marcin
Obserwuj wątek
    • Gość: madziq Re: poronienie IP: *.* 02.01.03, 10:56
      Witaj Marcinie. Na szczęście ja takich smutnych doświadczeń nie mam ale piszę by Cię-Was pocieszyć, że znany jest mi podobny przypadek. Mam koleżankę, która dwukrotnie poroniła ale za trzecim razem się udało!!! Myślę, że to dzięki lekarzowi który prowadził jej ciążę/poprzednie prowadzili inni lekarze/. Lekarz ten ma opinię przesadnie dmuchającego na zimne - sama tego doświadczyłam - ale w tym przypadku zadziałal najwidoczniej właściwie. Nie znam szczegółów co do przebiegu ciąży, ale całe 9 miesięcy owa koleżanka przeleżała w łóżku.Nie to, że była na zwolnieniu, oszczędzała się, ona autentycznie leżała i praktycznie nie wstawała z łóżka. Może to jest sposób? W każdym razie się udało i od 29 maja mają ślicznego zdrowego Michałka. Życzę Wam wiele, wiele szczęścia, żeby ten rok okazał sie dla Was bardziej łaskawy.Trzymam kciuki!!
    • Gość: Agnieszka.Z Re: poronienie IP: *.* 02.01.03, 20:43
      Ja też miałam 3 poronienia ale to były niskie ciąże.Może trzebabyłoby wybrać się do lekarza genetyka??? albo zmienić waszego ginekologa???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka