Dodaj do ulubionych

Srebro koloidalne

IP: *.* 14.01.03, 09:42
WitamPodobno jest nowy naturalny ""antybiotyk"" zwany srebrem koloidalnym.Zabija wszystkie bakterie chorobotwórcze oraz pasożyty, leczy grypę, reumatyzm, zapalenie opon mózgowych, płuc, cukrzycę..itd. Jest nietoksyczne, tolerują je kobiety ciężarne oraz matki karmiące. Ale nigdzie nie przeczytałam że mogą je stosować dzieci. A to mnie najbardziej interesuje. Czy wiecie coś na ten temat, a może któraś stosowała?Pozdrawiam Grażyna.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda72 Re: Srebro koloidalne IP: *.* 15.01.03, 21:28
      Moja kolezanka zajmuje się dystrybucją tego specyfiku i stad znam srebro. Ja daję synkowi po pare kropel i nigdy nic złego się mu nie stało. Po raz pierwszy dostał, gdy miał 10 m-cy. Ale nie wiem, na ile była to dobra decyzja z punktu widzenia lekarzy.Pozdrawiam!1Kalpa
    • gabik32 Re: Srebro koloidalne 08.10.17, 11:00
      Srebro koloidalne jest do stosowania zewnętrznego. Poczytaj opisy produktów. Na żadnym preparacie ze srebrem nie ma informacji, żeby to pić. Na niektórych pisze, że można płukać gardło, większość jest przeznaczona do przeprowadzania zabiegów kosmetycznych na skórze. Ale to nie jest preparat do picia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka