men_ 20.02.02, 00:27 paliwo chmielowe wyczerpuje :)) TYlko uważajcie, bo może Ania jeszcze w nocy tu wpaść :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: No dobra, też ide lulu, bo mi się 20.02.02, 00:30 men, ja ci radze, ty nie spij tylko czuwaj...... bo nawet nie bedziesz wiedzial kiedy to sie stalo co sie moze stac, he he he :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No dobra, też ide lulu, bo mi się 20.02.02, 00:32 No jeszcze tak do końca paliwo mi sie nie skonczyło :)) A myslisz, że Ktos mi krzywdę w snie zrobi, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: No dobra, też ide lulu, bo mi się 20.02.02, 00:38 uwazaj men.... anka w szale wyszeptala mi do ucha ze chyba twojej kwatery nie ominie dzisiaj w nocy... i wtedy w jej kieszenie blysnal zlowieszczo srubokret.... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: No dobra, też ide lulu, bo mi się 20.02.02, 00:41 i dokrecila srubokretem obluzowana srobke w wibratorze, czesciowo zuzytym na zoraku...... a w kieszeni ma jeszcze zapas baterii duracel, z przeznaczeniem na dalsze zuzywanie wibratora na towarzyszu menie, he he he...... moje bystre oko czuwa, widze cie zorak ale nie moge ci pomoc, boje siem.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zorak Re: No dobra, też ide lulu, bo mi się 20.02.02, 00:43 only, only.... obejrzyj sie za siebie i zobacz co cie za chwile czeka... a potem spojrzyj znowu przed siebie i zobacz ANIE!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: No dobra, też ide lulu, bo mi się 20.02.02, 00:46 ANIEch skonam!!!!!!!!!!! Ania we wlasnej osobie!!!!!!!!!!!!!!! Men na ratunek, juz na mnie swoim okiem lypie....... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No dobra, też ide lulu, bo mi się 20.02.02, 00:43 Only, to takie baterie, co nawet zajączek zapiernicza w kółko, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No dobra, też ide lulu, bo mi się 20.02.02, 00:42 Ty, ja mam takiego pilocika, że jak kliknę raz to zjawia się ochrona, a jak dwa razy to jakaś niezła laska :)) a jak trzy razy to dostawa pifka Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: No dobra, też ide lulu, bo mi się 20.02.02, 00:44 i ty myslisz ze cie to ochroni przed ania????? ej, ty lepiej uwazaj aby ania po zuzyciu swego sprzetu nie przeznaczyla tego twojego pilocika do innych niecnych celow, he he he... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No dobra, też ide lulu, bo mi się 20.02.02, 00:48 To nie tel. komórkowy, żeby miał wibratorek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: No dobra, też ide lulu, bo mi się 20.02.02, 00:52 z bateriami duracel nigdy nie wiadomo....... zreszta ania to kombinatorka, nawet gozdzikiem potrafila zorakowi zrobic krzywde, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: No dobra, też ide lulu, bo mi się 20.02.02, 00:54 gożdzikiem czy gwoźdikiem ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zorak bojcie sie dziateczki.... 20.02.02, 00:48 straszliwej aneczki.... zostawiam was teraz w strachu i ide do wyrka trzeba kiedys pospac... za chwile dorwie was ania i bedziecie czuli to co ja.... nie mylscie ze uciekniecie - to tylko kwestia czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: bojcie sie dziateczki.... 20.02.02, 00:55 A doczołgasz sie do rana do tego wyra ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: bojcie sie dziateczki.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 00:57 Menisko jeszcze nie spi?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: bojcie sie dziateczki.... 20.02.02, 00:59 A pomcia juz po randce, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: bojcie sie dziateczki.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 01:03 juz :) Zem nieco nawalona, ale spokojnie, pisac moge, kojarze fakty i zdarzenia :))))) Fajny gość nawet :) Bedzie komu ryczec w rekaw jak mnie ktoregos dnia jakis kretyn w jajo zrobi, hehehe:))) Ale zarty na bok, naprawdę dusza człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: bojcie sie dziateczki.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 01:08 Ale Ty Menisko daleko jezdeś, jak Ci mam w rękaw płakać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: bojcie sie dziateczki.... 20.02.02, 01:11 Co racja, to racja :)) To mi w razie czego prześlij te łeski DHl-m lub UPSem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: bojcie sie dziateczki.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 01:13 Eeee tam. Mawet nie spojrzysz na nie, tylko wrzucisz do zbiornika forumowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: bojcie sie dziateczki.... 20.02.02, 01:22 Jakiego zbiornika, z czym, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: bojcie sie dziateczki.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 01:29 Jutro rozwinięcie tematu:) dobranocek:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: bojcie sie dziateczki.... 20.02.02, 01:30 Nie to nie, znowu mnie olewasz, a potem masz pretensje :)) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ja tam lubie byc tym pierwszym 20.02.02, 01:33 czasami w otrzymywaniu wiadomości :)) też Odpowiedz Link Zgłoś