Dodaj do ulubionych

Po kontroli :)

16.12.06, 17:38
Witajcie,
wczoraj, 15.12. Mikołaj był na kontroli u prof. Moll w Łodzi. I wszystko jest w najlepszym porządku. Prawa komora jest bardzo silna, wydolna i generalnie daje radę. Termin następnej wizyty jest wyznaczony na maj przyszłego roku (tym razem położymy się na kilka dni na oddziale, aby wykonać bardzo dokładnie badania). Mamy oczywiście kontynuować co miesięczne kontrole we Wrocławiu i pilnować rozwoju Malucha. Teraz jesteśmy na etapie chodzenia przy meblach itd...
Obserwuj wątek
    • jukilop Re: Po kontroli :) 16.12.06, 17:42
      więc macie powody do radosci - cudownie
    • alrada Re: Po kontroli :) 16.12.06, 17:44
      Super wiadomości. Oj, moja pamięc już nie sięga kiedy to my byliśmy na etapie
      chodzenia przy meblach wink. Życzę Mikołajkowi dużo zdrówka.
      Pozdrawiam. Ola
    • barbarajarzabek Re: Po kontroli :) 16.12.06, 18:11
      bardzo cieszymy się dobrym zdrówkiem Mikołajka. gratulujemy chodzenia przy
      meblach!! to duży krok naprzód.
      • marcin.dominik Re: Po kontroli :) 16.12.06, 18:35
        Heh, z tymi meblami to niedokończona myśl... Mikołaja wszędzie pełno, a wczoraj po powrocie takiego guza sobie nabił sad Aż mi serducho staneło jak zobaczyłem tego babolca. Buuuuu. Jego bolała głowa, a mnie coś skręcało, że nie dopilnowałem. No cóż kant stołu...
        • basikrzy Re: Po kontroli :) 16.12.06, 19:13
          guzy nieuniknione smile, my w okresie maluszkowym zaliczyliśmy też wypad z łóżka
          na głowę (sztuk raz) i przycięcie paluszka drzwiami (dwa razy) - myślałam, że
          umrę, miałam ochotę sama siebie natłuc za niedopilnowanie, ale jakoś
          przeżyliśmy - wbrew pozorom nie jest takie proste upilnować takiego
          wszędobylskiego łazika smile
          cieszymy się, że kontrola OK, pozdrawiamy
    • tasiunia2 Re: Po kontroli :) 16.12.06, 22:36
      Witaj Marcinie, cieszymy sie razem z Wami! Dobrze się czyta takie wiadomości.
      Byc moze w maju spotkamy się na oddziale? Pozdrawiam i jeszcze raz za wszystko
      dziękuje.
    • kassia1976 Re: Po kontroli :) 17.12.06, 10:19
      wspaniały prezent na święta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka