Dodaj do ulubionych

Dziwny posmak w ustach :))

IP: *.* 11.03.03, 15:25
Tak jak napisałam wyżej mam dziwny metaliczny posmak w ustach. Zauważyłam to wczoraj wieczorem, myślałam że to przejdzie - ale dziś jest to samo. Co to może być? Czy któraś z Was miała coś podobnego? Mariola
Obserwuj wątek
    • Gość: AniaO Re: Dziwny posmak w ustach :)) IP: *.* 11.03.03, 15:35
      Owszem, mialam to samo na poczatku ciazy. I jak wyczytalam w encyklopedii medycyny- moze to byc jej jeden z objawow. Wiec moze trzeba zrobic tescik? Pozdrawiam
      • Gość: mariajolanta Re: Dziwny posmak w ustach :)) IP: *.* 11.03.03, 15:40
        Też o tym myślałam ale do miesiączki mam jeszcze czas 5 dni.Więc chyba za wcześnie na jakieś objawy. :) Mariola
    • Gość: Guśka Re: Dziwny posmak w ustach :)) IP: *.* 11.03.03, 15:50
      CzescJa mialam taki metaliczny posmak w ustach, gdy bralam preparaty zelazowe (o ile dobrze pamietam po sorbiferze)jesli je zazywasz to moze od tego, a jesli nie to niestety nie wiem :)Pozdrawiam Guśka
    • Gość: sawlb Re: Dziwny posmak w ustach :)) IP: *.* 11.03.03, 22:58
      Mariolu,ja mialam cos takiego. Raz w ciazy a az zdecydowanie nie. Trwalo dobry tydzien i samo przeszlo. Zupelnie nie mam pojecia co bylo powodem.Wyczytalam tylko,ze moze to byc zwiazane z jakimis zmianami hormonalnym.Moze tak jest u Ciebie.Tak czy inaczej, zycze by szybko przeszlo.:p
      • Gość: sawlb Re: Dziwny posmak w ustach :)) IP: *.* 11.03.03, 23:01
        Bogusia12345 napisała/ł:> Raz w ciazy a az zdecydowanie nie. sorki,za literowke. Mialo byc:`....a RAZ zdecydowanie nie`

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka