Dodaj do ulubionych

Spuchnięte kostki

IP: *.* 18.03.03, 11:52
Dziewczyny pomocy, sama nie wiem od czego to mam ale mam i to od jakiegoś dobrego tygodnia. Nie jestem w ciąży (a przynajmniej jeszcze o tym nie wiem :lol: ) a kostki mam spuchnięte i nie chce mi to zejść. Najgorzej jest rano bo wtedy mam spuchnięte i takie odrętwiałe ale w ciągu dnia jak się rozchodzę to jest dobrze tyle, że opuchlizna nie schodzi :( Wyniki morfologiczne mam dobre, byłam u lekarza to pokiwał głową i nawet nie chciał obejrzeć tych moich nieszczęsnych kostek i kazał mi tylko smarować maścią na reumatyzm i zrobić badanie moczu. Jutro odbieram wyniki. No i co to może być??PozdrowieniaAlynka
Obserwuj wątek
    • Gość: arad Re: Spuchnięte kostki IP: *.* 19.03.03, 17:40
      No i jak wyniki badania moczu?Psotka
      • Gość: 124578 Re: Spuchnięte kostki IP: *.* 20.03.03, 10:58
        wyniki moczu nienagannie czyli wszystko niby ok a te kostki nadal spuchnięte i całe nogi też takie odrętwiałe :( no i przyjdzie mi chyba czekać aż samo sobie zniknie a lekarze patrzą na mnie jak na wariatke bo taka młoda a takimi pierdołami się zajmuje :lol: a mnie to po prsotu życie utrudnia :( ehh ważne, że wyniki dobre :)Dzięki i pozdrowieniaAlynka
        • Gość: Marina Re: Spuchnięte kostki IP: *.* 20.03.03, 11:28
          Ojej mocz to jedno , ale czy krew badalas?A moze krazenie?Mozesz poplywac ?M
          • Gość: 124578 Re: Spuchnięte kostki IP: *.* 21.03.03, 08:17
            Krew badałam już dwa razy i wyniki dobre, mocz tak jak pisałam też dobre, może faktycznie coś z krążeniem albo może reumatyzm :what: sama nie wiem na szczęście dzisiaj jest już lepiej więc może samo przejdzie :crazy:A co do pływania to raz w tygodniu chodzę na basen. No więc na razie po prostu czekam.PozdrowieniaAlynka
            • Gość: Marina Re: Spuchnięte kostki IP: *.* 21.03.03, 08:51
              A kleszcz Cie nie dziabnal w ciagu ostatnich dwoch lat?A zylaki?Lubia sie chowac i broic choc nie widze jak Twoja opuchlizna wglada i tak sobie przpominam spuchbniete kostki lydki -lekko mojej przyjaciolki przed laty...M
              • Gość: 124578 Re: Spuchnięte kostki IP: *.* 21.03.03, 13:56
                Pani doktor jak pokazałam jej kostkę (a swoją drogą wcale nie chciała ich oglądać :lol: ) to o zylakach nic nie wspominała tylko stwierdziała, że to może reumatyzm a może nie i kazałami badania zrobić. no więc zrobiłam i okazuje się badania całkiem w normie (ale fakt, że w stosunku do badań krwi, które robiłam na początku marca to podniósł mi sie poziom krwinek białych ale mieści się nadal w granicach normy). Także sama nie wiem a do pani doktor idę w poniedziałek może mi coś więcej teraz powie. dzieki i dam znac w poniedziałek.Alynka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka