fliper27 15.01.07, 12:28 mam podawac synkowi multisanostol tak na wzmocnienie no i mam nadzieje przede wszystkim że aptetyt mu się poprawi bo to taki niejadek, jak podziałał na wasze dzieciaczki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donatta Re: co sądzicie o Multisanostolu? 15.01.07, 12:39 Nie chcą pić, mówią że niedobry. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: co sądzicie o Multisanostolu? 15.01.07, 13:09 Moje dzieci maja zle zdanie- nie chca tego pic (bardzo gesty syrop o ostrym smaku), zdecydowanie lepszy jest multivitamol- dzieci pija go chetnie, a co najwazniejsze ladnie po nim jedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
fliper27 Re: co sądzicie o Multisanostolu? 15.01.07, 15:04 a ja kupiłam ogromna butle( oby chciał pić) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: co sądzicie o Multisanostolu? 15.01.07, 15:05 moj pije z checia takze jest szansa Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: co sądzicie o Multisanostolu? 15.01.07, 15:07 Moja uwielbia. Dzięki Multisanostolowi dawało radę jej bezboleśnie wcisnąć inne wstrętne lekarstwa. Wystarczyło, że jej obiecałam, że ja zje łyżkę Mucosolvanu to dostanie potem "minki" (witaminki). Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: co sądzicie o Multisanostolu? 15.01.07, 15:06 Podawalam dziecku, poprawy apetytu nie zaobserwowalam.Smakowal jej, ale ona nawet tran w płynie wciaga bez skrzywienia. Odpowiedz Link Zgłoś
19amatata02 Re: co sądzicie o Multisanostolu? 15.01.07, 16:42 mój 4 latek uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
klami Re: co sądzicie o Multisanostolu? 15.01.07, 17:04 ja podaję swojej 1,5 rocznej córeczce. Smakuje jej i owszem poprawił jej się apetyt ale na cyca. Nadal innych pokarmów bardzo mało zjada. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kasza75 Re: co sądzicie o Multisanostolu? 15.01.07, 17:28 Moje dzieciaki uwielbiają, sami upominają się gdy zapomnę im podać. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie05 Re: co sądzicie o Multisanostolu? 15.01.07, 19:45 Smakował, ale poprawy apetytu nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: co sądzicie o Multisanostolu? 15.01.07, 21:07 Multisanostol miał kiedys w składzie żelazo. I to po nim poprawiał sie dziecim apetyt. Teraz już żelaza nie ma, sa tylko witaminy potrzebne dzieciom w tym wieku Ja tez, jak juz ktoś w tym watku, polecam MultiWitamol, ma żelazo, jest wydajniejszy, i lepszy w smaku. Po nim widze poprawe apetytu u synka, oby mu tak zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia06_73 Re: co sądzicie o Multisanostolu? 15.01.07, 21:11 A mojemu synowi poprawil sie apetyt.Mial taki czas ze nie chcial jesc a po tym poprawil mu sie apetyt i to bylo widac Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: co sądzicie o Multisanostolu? 15.01.07, 21:18 Mój pije z uwielbieniem. Ale on jest lekomanem - nie wzięcie lekarstw to dla niego kara Czasem się awanturuje, żeby mu dać jakiś syrop, bo coś boli (głowa, ręka, noga, gardło, albo co tam sobie jeszcze wymyśli). Ale poprawy apetytu po nim nie odnotowałam raczej. Odpowiedz Link Zgłoś