ulka1000 16.01.07, 14:50 Dziewczyny, dawałam to córci od kiedy skończyła miesiąc, bardzo tego nie lubila, ksztusiła się nawet choć dawałam po kropelce i juz wiem dlaczego...Próbowałyście tego?To pali w gardło.Także radziłabym rozcienczać jak już Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megisso Re: O Gripe Water 16.01.07, 17:21 Spróbuj podać dziecku razem z herbatka z butelki albo ściagnij sobie mleko i tez dodaj do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: O Gripe Water 16.01.07, 21:56 Próbowałam. Mnie nic nie paliło. Miała normalny koperkowy smak, trochę słodki, dlatego moje dzieci to uwielbiały. Może miałaś przeterminowaną? Odpowiedz Link Zgłoś
elki_a Re: O Gripe Water 18.01.07, 12:36 Moj synek uwielbiał Gripe Water, która miała słodkawy smak. Podawalam mu ją przez zakraplacz. Odpowiedz Link Zgłoś
monika7807 Re: O Gripe Water 18.01.07, 14:55 moja córcia piła to chyba przez miesiąc i raczej jej smakowała. podawałam jej przez zwykły smoczek do butelki i wypijała do ostatniej kropli Odpowiedz Link Zgłoś