zizuza1981 19.01.07, 17:10 moge podac malutkiej w czopkach na noc nie ma goraczki ale strasznie przechodzi zabkowanie czy wiecie moze czy tez jest na bol. Co polecacie ja mam w domu tylko to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gospuc Re: Efferalgan tylko na goraczke czy ??? 19.01.07, 17:51 witaj zamiast eferalgan kup viburcol czopki sa super.moja corka nie spala cale noce dopoki nie dalam tych czopkow"viburcol"a teraz jest spokojna i dobrze spi. eapteka.krakow.pl/os/catalog/product_info.php/products_id/1301 Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: Efferalgan tylko na goraczke czy ??? 19.01.07, 18:03 tak tyle, że viburcol nie ma działania p/bólowego jak młodej zęby szły dawałam na noc któryś z dostępnych środków p/bólowych dla dzieci panadol najpierw a potem ibufen Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Efferalgan tylko na goraczke czy ??? 19.01.07, 18:10 Efferalgan to paracetamol, najpopularniejszy srodek przeciwbolowy.Dawaj smialo.Mojemu synowi bardzo pomagalo na zabkowanie.Poza tym-przeczytaj ulotke Odpowiedz Link Zgłoś
poleczka2007 Re: Efferalgan tylko na goraczke czy ??? 19.01.07, 18:15 co wy piszecie nie dawaj zadnych srodkow to wygodnictwo.Efferalgan jest dla doroslych.ja takich srodkow nie dawalam i sama sobie dawalam rade z zabkowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
kathia_25 Re: Efferalgan tylko na goraczke czy ??? 19.01.07, 18:17 nieprawda,jest efferalgan w czopkach dla dzieci;a ząbkującemu maluchowi smarowałam dziąsła co nie bardzo pomagało Odpowiedz Link Zgłoś
zizuza1981 Re: Efferalgan tylko na goraczke czy ??? 19.01.07, 18:20 a co malej smarowalas??? Odpowiedz Link Zgłoś
kathia_25 Re: Efferalgan tylko na goraczke czy ??? 19.01.07, 18:23 calgelem,ale ponoć jeszcze lepszy jest dentinox tylko że droższy-koło 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: Efferalgan tylko na goraczke czy ??? 19.01.07, 18:26 miałam obydwa dentinox jest o niebo lepszy Jeśłi masz rodzinę/znajomych w Niemczech poproś o przysłanie - tam jest tańczy niz w PL Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: Efferalgan tylko na goraczke czy ??? 19.01.07, 18:25 no jasne niech maluch cierpi... Odpowiedz Link Zgłoś
zizuza1981 Re: Efferalgan tylko na goraczke czy ??? 19.01.07, 18:19 raczej bez "srodkow" sie nie obedzie bo dwie noce juz nie spie i cale dnie ja musze nosic mam dosyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś