ona251 14.02.07, 17:13 mam pytanie co dajecie swoim dzieciom jak wymiotują i mają rozwolnienie, bo moja mała nic nie chce tylko pije. Prosze o rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pysiaaa1 Re: Dziewczyny 14.02.07, 17:31 na wymioty odgazowana ciepla cola + enterol i duzo picia np. kompocik z suszonych borowek , kisiel z tych borowek na biegunke nifuroksazyd ( silna) Odpowiedz Link Zgłoś
laura992 Re: Dziewczyny 15.02.07, 11:13 a gdzie kupic te borówki i jak je podawać?mają być suszone? Odpowiedz Link Zgłoś
mdzidzia Re: Dziewczyny 17.02.07, 21:36 tak w aptece suszone i ugotuj cherbatkę z nich posłodż, i ja daję tak 4-5 razy w ciągu dnia nawet po 100 ml. Odpowiedz Link Zgłoś
anmala Re: Dziewczyny 17.02.07, 22:22 Na wymioty jesli nie toważyszy im biegunka Vomeetusheel czopki (homeopatyczne) nie wiem czy nazwe dobrze napisałam, a jesli jest biegunka to krople ale one sa na alkoholu. A jak juz opanuje wymioty to duzo picia woda przegotowana, jagody kompot, kisiel, ryż itp. Wazne żeby zapychało. Smecta. enterol, trillac. Odpowiedz Link Zgłoś