Dodaj do ulubionych

Czarne nitki w kupce

23.02.07, 15:19
Obserwuj wątek
    • meg251 Re: Czarne nitki w kupce 23.02.07, 15:20
      Mój Filip ma od piatku wymioty i biegunke od dzisiaj. Dostaje lacidofil i
      smecte. Dzisiaj pojawily sie czarne nitki w kupce( ma biegunke) nie wiem czy
      toobjaw nowej choroby czy objaw zazywania tych lekow. Pomozeice?

Pozdrawiam
      magda
      • 5_monika Re: Czarne nitki w kupce 23.02.07, 16:00
        lub po bananie jeśli podawałaś
        • aqa82 Re: Czarne nitki w kupce 23.02.07, 16:16
          moja ma tak po bananie(jak była malutka) teraz ma prawie dwa lata i są kropki
          czarne
          • toscany Re: Czarne nitki w kupce 23.02.07, 16:21
            Albo po kaszce bananowej...
            • meg251 Re: Czarne nitki w kupce 23.02.07, 16:24
              Hm...to by sie zgadzalo...kaszke udalo mi sie mu wcisnac...ale nigdy nie mial
              takich objawow a banan wciga czesto smile Uspokoilyscie mnie . Dzieki
              • beatar9 a już myślałam.. 23.02.07, 16:44
                że tylko mój syn tak ma..to wszystko wina bananasmile)pozdrawiam
                • ewaj10 Re: a już myślałam.. 23.02.07, 17:27
                  mój syn też ma to samo a w dodatku ta kupa okropnie śmierdzi i sa w nie takie
                  grudki. Generalnie nie ma biegunki ale ta kupa raz dziennie jest rzadka. Ja też
                  umieram z niepokoju, ta grypa go wykończyła. Może to też wina leków, które
                  bierze, już sama nie wiem ale bardzo się boję jakiegoś paskudztwa. Mały też
                  uwielbia banany i może to ich wina. Napiszczie czy te kupy sa okrutnie
                  śmierdzące
                  • beatar9 Re: a już myślałam.. 23.02.07, 18:15
                    witam,jeśli są okrutnie śmierdzące,jadą takim kwasem,są przefermentowane to
                    zdaniem naszego pediatry jest to wina bakterii,branie do buzi różnych rzeczy i
                    nie ma czym się stresować o ile nie trwa to długo,wtedy albo
                    lacidofil,enterol,ostatecznie nifuroksazyd i przechodzi,pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka