meg251 Re: Czarne nitki w kupce 23.02.07, 15:20 Mój Filip ma od piatku wymioty i biegunke od dzisiaj. Dostaje lacidofil i smecte. Dzisiaj pojawily sie czarne nitki w kupce( ma biegunke) nie wiem czy toobjaw nowej choroby czy objaw zazywania tych lekow. Pomozeice? Pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Czarne nitki w kupce 23.02.07, 16:00 lub po bananie jeśli podawałaś Odpowiedz Link Zgłoś
aqa82 Re: Czarne nitki w kupce 23.02.07, 16:16 moja ma tak po bananie(jak była malutka) teraz ma prawie dwa lata i są kropki czarne Odpowiedz Link Zgłoś
meg251 Re: Czarne nitki w kupce 23.02.07, 16:24 Hm...to by sie zgadzalo...kaszke udalo mi sie mu wcisnac...ale nigdy nie mial takich objawow a banan wciga czesto Uspokoilyscie mnie . Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
beatar9 a już myślałam.. 23.02.07, 16:44 że tylko mój syn tak ma..to wszystko wina banana)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewaj10 Re: a już myślałam.. 23.02.07, 17:27 mój syn też ma to samo a w dodatku ta kupa okropnie śmierdzi i sa w nie takie grudki. Generalnie nie ma biegunki ale ta kupa raz dziennie jest rzadka. Ja też umieram z niepokoju, ta grypa go wykończyła. Może to też wina leków, które bierze, już sama nie wiem ale bardzo się boję jakiegoś paskudztwa. Mały też uwielbia banany i może to ich wina. Napiszczie czy te kupy sa okrutnie śmierdzące Odpowiedz Link Zgłoś
beatar9 Re: a już myślałam.. 23.02.07, 18:15 witam,jeśli są okrutnie śmierdzące,jadą takim kwasem,są przefermentowane to zdaniem naszego pediatry jest to wina bakterii,branie do buzi różnych rzeczy i nie ma czym się stresować o ile nie trwa to długo,wtedy albo lacidofil,enterol,ostatecznie nifuroksazyd i przechodzi,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś