wtratkiewicz 11.03.07, 12:43 mam 6-cio msc,synka i ma infekcje gardla oprucz tego wymiotowal lekarz przepisał mu antybiotyk i inne leki.Mały jest bardzo ospały i ma podwyszoną temperature.Czy to normalne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunette23 Re: Chore gardło a wymioty 11.03.07, 13:19 odpowiedzi na takie pytania szuka się u lekarza... najlepiej u innego niż ten u którego byłaś bo antybiotyk na infekcję gardła to możliwe że słaby pomysł, moja Mała ma infekcje gardła praktycznie za każdym razem przy wychodzących ząbkach, gardło czerwone, katar, kaszel, itd., nigdy nie miała z tego powodu antybiotyku, nasza lekarka ich przy infekcjach gardła nie przepisuje i zaleca spacery bo moja Mała przeziębiona nie gorączkuje... pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
asik37 Re: Chore gardło a wymioty 11.03.07, 14:14 dziecko przy anginie moze jak najbardziej wymiotowac. Nie podawaj mu do picia soków, kompotów, zadnych owoców. Dieta lekko strawna jak przy biegunce. Wszystko letnie i małyni porcyjkami. Po 2- 3 łyżeczki. Odpowiedz Link Zgłoś