wyczyny Re: prof.Rospondek,dr Dangel? 15.03.07, 13:46 Mam pytanie, czy ktos korzystal z USG kardiologicznego dziecka nienarodzonego u tych lekarek? Jakie sa okresy oczekiwania na kase chorych? Jak sie umowic, czy potrzebne skierowanie? Czy mozna to badanie wykonac u tych pan prywatnie i za ile pieniazkow(w razie gdyby terminy na kase chorych wypadaly juz po urodzeniu dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś
macbeata Re: prof.Rospondek,dr Dangel? 15.03.07, 14:14 Czekałam na USG u doc.Dangel około dwa tydodnie.Trzeba mieć skierowanie od ginekologa-położnika Odpowiedz Link Zgłoś
monika_zawadzka1 Re: prof.Rospondek,dr Dangel? 15.03.07, 15:02 Witaj, jeszcze raz odeślę Cię do linków: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24429&w=48477967&a=48583515 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24429&w=51521694&a=51539801 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cartwood Re: prof.Rospondek,dr Dangel? 15.03.07, 15:04 Witaj, Nasza córeczka Marysia była diagnozowana prenetalnie zarówno przez Prof. Respondek-Liberską jak i przez Doc. Dangel. Na obu badaniach byliśmy prywatnie. Prof. Respondek przyjmuje w Łodzi w klinice NAWROT MED przy ulicy Nawrot zaraz obok Pitrkowskiej. Badanie kosztuje jakies 200 zł. Byliśmy też w Warszawie u Doc. Dangel w prywatnej klinice przy ul. Agatowej. Badanie u Doc. Dangel z tego co pamiętam wynosiło ok 350 zł. W razie pytań pisz na prive. Pozdrawiam, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
edilublin Re: prof.Rospondek,dr Dangel? 20.03.07, 10:17 Witam U naszego syna stwierdzono wadę serca HLHS w 23 tygodniu aktualnie jestem w 33 tygodiu, robiłam USG + ECHO u prof Respondek Łódź tel do gabinetu 042 271 11 35 i doc Dangel W-wa tel 022 59 661 67. Mi udało się bardzo szybko dostać na badanie to była kwestia 2-4 dni oczywiście ze skierowaniem. Tylko na Karowej w Warszawie musisz uzbroić się w cierpliwość będziesz musiała czekać ok 3 godzin zanim trafisz do docent, bo tam są takie procedury, w Łodzi na Rzgowskiej to odbywa się bardzo szybko. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: prof.Rospondek,dr Dangel? 16.03.07, 19:40 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi. Najpierw sprobuje na kase chorych, a jesli terminy beda odlegle, to umowie sie prywatnie w Łodzi, bo jest taniej(teraz 250zl)niz w Warszawie. Pozdrawiam! Kasia(mama Piotrusia,ToF) Odpowiedz Link Zgłoś
ewire Re: prof.Rospondek,dr Dangel? 19.03.07, 17:08 Ja też byłam prenatalnie diagnozowana u prof. Respondek, ale przez dr. Janiak w CZMP w Klinice Wad Wrodzonych. Precudowna, ciepła Pani dokotor - tak samo zresztą jak profesor Respondek Dostałam wczesniej skierowanie do szpitala. Echo wykonano mi tego samego dnia i dostałam wypis następnego. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś