25.03.07, 21:59
Czy przy anginie jeste możliwe, ze boli brzuch i troche wymiotuje. Moje
dziecko wlasnie lekarz stwierdzil angine narzeka na ból brzucha i dziasiaj 2
razy wymiotowalo. Pozdrawiam Agata
Ps. Macie jekies pommysl na ból brzucha
Obserwuj wątek
    • anna7173 Re: angina 25.03.07, 22:14
      Witaj!
      Współczuję. Mój synek przy każdej anginie (a przeszedł ich trzy w ub.r. IX,X i
      XI) wymiotował i miał wysoką gorączkę. Brzuszek go chyba nie bolał, bo się nie
      skarżył. Nie potrafię doradzić co na ten ból brzuszka, może masaż, może
      herbatka koperkowa. Poza tym jeśli to angina ropna, to pewnie ma antybiotyk-
      trzeba podać coś osłonowo, np. Lacidofil.
      Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka, Ania
      • czarna_maruda Re: angina 25.03.07, 22:17
        Tak, to jeden z objawów anginy
        • agata_spadlo Re: angina 25.03.07, 22:37
          Tak Piotrus ma angine ropną. Ma antybiotyk juz dostal 2 dawki, gorączka juz
          spadla. Dziasiaj rano mial jeszcze 39 stopni. Wymiotowal dwa razy ale skarzy sie
          na brzuch. Ale tak jakby lepeij spal. Nistety to cholerstwo przywlokl z
          prezdszkola.Pozdrawiam Agat
          • owocoskala Re: angina 26.03.07, 09:37
            Ja masuję brzuszek jak boli. Co więcej? Rumianek, Viburcol, paracetamol w
            czopkach?
            • agnben Re: angina 26.03.07, 09:58
              Tak to typowy objaw anginy. Mój syn też od soboty angina. Wymioty, wysoka
              temperatura, jest po drugiej dawce antybiotyku ale jak narazie temperatura nie
              spadła.Życze zdrówka.
              • agata_spadlo Re: angina 26.03.07, 10:10
                dziasiaj juz nie narzekał na brzuch i coś zjadl wreszcie. Temperatury juz nie
                ma. A jaki antybiotyk bierze bo moj bierze agumantin. Pozdrawiam i zycze zdrowka
                • agnben Re: angina 26.03.07, 14:42
                  Na agumantin jest uczulony - wylądował w szpitalu po nim. Teraz bierze 480/x1
                  nelorenu. A temperatura w granicach 39. Jest po dwóch dawkach antybiotyku
                  myślałam, że już będzie lepiej crying
                  • agata_spadlo Re: angina 26.03.07, 15:37
                    My juz jestesmy po 4 dawkach i jest juz dobrze. Nie ma gorączki i dzisiaj nie
                    wymiotowal, ani nie narzeka na brzuch. Mysle, ze jak do jutra nie bedzie dobrze
                    to powinnasc isc do lekarza. Pozdrawiam zycze zdrowia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka