ankagaw1 28.03.07, 09:27 Dziś jedziemy na kontrolę do poradni,mam nadzieje że wszystko będzie dobrze,choć Piotruś od rana uparcie twierdzi,że nie jedzie. Pozdrawiam Ania mama Piotrusia (TOF) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malamimi27 Re: Wizyta w Ligocie 28.03.07, 11:49 życzymy samych pomyślnych wiadomości. pozdrowienia dla Piotrusia. kasia i Wojtuś hlhs (leczony w Ligocie) Odpowiedz Link Zgłoś
bridi Re: Wizyta w Ligocie 31.03.07, 22:11 Kasiu, a jak Wojtuś, kiedy operacja??? Czy z saturacją juz lepiej???pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
bridi Re: Wizyta w Ligocie 31.03.07, 22:07 Witaj, z opóźnieniem pisze , bo niestety nie codziennie mam czas zaglądac na forum. Mam nadzieję, że wizyta wypadła ok??? U jakiego kardiologa się leczycie? pozdrawiam serdecznie Ania - mama Natalki(z.ebsteina) - leczonej w Ligocie i Weroniki Odpowiedz Link Zgłoś
ankagaw1 Re: Wizyta w Ligocie 01.04.07, 19:17 Witaj,na wizycie dowiedzieliśmy się ,że pod koniec roku bedziemy musieli iść na oddział na badania bo ostatnio byliśmy tam w zeszłym roku,nie mamy swojego kardilooga,jak nam wypadnie tak idziemy za każdym razem kto inny ,ale z reguły jest to pani doktor Zdąbiasz. Pozdrawiam Ania mama Piotrusia (TOF) Odpowiedz Link Zgłoś