oazowiczka2 29.05.07, 16:44 Dziś okazało się, że moja mama ma raka nerki. Bardzo proszę o modlitwę za nią... Wiem, że na Was zawsze można liczyć... Z góry dziękuję. Marta zwęrzenie i niedomykalność zastawki aortalnej + epilepsja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jukilop Re: Proszę o modlitwę... 29.05.07, 16:49 Modlitwa za Twoją Mamę pamietaj że zawsze trzeba mieć nadzieję , zawsze ... Odpowiedz Link Zgłoś
barbarajarzabek Re: Proszę o modlitwę... 29.05.07, 18:02 Marto jestem z Tobą i Twoją mamą. daj znać gdybyś potrzebowała pomocy. mój tel. 0602697533 Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka517 Re: Proszę o modlitwę... 29.05.07, 18:09 jesteśmy z Wami!!! Maja mama Ady Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: Proszę o modlitwę... 29.05.07, 19:36 Wiary w to, że musi być dobrze. Dla mamy zdrowia. I będę się modlic o wyjście z choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
oazowiczka2 Re: Proszę o modlitwę... 30.05.07, 09:24 dziękuję Wam... Wam wszystkim, z całego serca... Z mamą jest coraz gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.czarnik Re: Proszę o modlitwę... 30.05.07, 10:57 Bedziemy sie modlic za Twoja mame i za ciebie i za cala Twoja rodzine.Bedziemy sie modlic zeby Bog dal wam sile w tym trudnym okresie,sile i wiare ze bedzie dobrze.Ze twoja mama sobie z tym poradzi i wyjdzie zwyciesko z tej nierownej walki.Znam przypadki calkowitego wyleczenia raka i mam nadzieje ze niedlugo napiszesz ze twoja mama dolaczyla do tej grupy szczesliwcow. Z calego serca zycze wam wiary na poprawe a twojej mamie zdrowia i sily na walke. Pozdrawiam Asia,mama Adasia i Ani(ASD,VSD) Odpowiedz Link Zgłoś
bety_t Re: Proszę o modlitwę... 30.05.07, 12:58 Jestem z Tobą i doskonale Cie rozumiem mój tata też miał raka nerki wykryto go 5 lat temu a dwa lata temu miał operacje i usunietą nerke wraz z guzem a był on naprawde wielki ok 10cm. Dziś czuje sie dobrze. Mam nadzieje że z Twoja mamą będzie podobnie. Jeśli masz jakieś pytania to chętnie odpowiem Pozdrawiam i życze zdrowia Twojej mamie Beata Odpowiedz Link Zgłoś
oazowiczka2 Re: Proszę o modlitwę... 30.05.07, 19:19 jukilop pytała Pani skad jestem. Mieszkam niedaleko Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: Proszę o modlitwę... 30.05.07, 20:49 pytałam bo www.io.gliwice.pl/ słyszałam ze to bardzo dobre Centrum , może by jeszcze tam spróbować (Marto - dla Ciebie Magda , nie jestem aż tak stara} Trzymajcie się dzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
tasiunia2 Re: Proszę o modlitwę... 31.05.07, 00:07 Marto, wiem co czujesz...moja mama zmaga sie z choroba nowotworowa juz 3 lata. Jest po 3 operacjach, a teraz nastapil nawrót choroby, jest ciezko.. Bede pamietac o Tobie i Twojej Mamie. Nie trac nadziei. Kasia, mama Szymonka Odpowiedz Link Zgłoś
oazowiczka2 Re: Proszę o modlitwę... 01.06.07, 13:58 Jest lepiej... mama w poniedziałek operacje będzie miała mam nadzieję, że operacja się uda... Dziękuje Wam wszystkim! Bardzi bardzo Marta zwęrzenie i niedomykalność zastawki aortalej + epilepsja Odpowiedz Link Zgłoś
jupora Re: Proszę o modlitwę... 02.06.07, 14:25 Jestem z Toba. Na pewno bedzie dobrze. Najserdeczniejsze zyczenia zdrowia dla Mamy, Justyna, mama Julka (wspolna komora) Odpowiedz Link Zgłoś
oazowiczka2 Już po operacji 04.06.07, 21:58 Mama dzisiaj miała operacje... Jej stan jest cięzki ale stabilny, lekarze mówią że za kilka dni powinno być dobrze. Proszę o modlitwę. Marta zwęrzenie i niedomykalność zastawki aortalnej + epilepsja Odpowiedz Link Zgłoś
perelka.80 Nieustaję w modlitwie 04.06.07, 22:13 Marto bardzo szczerze modlę się o zdrowie dla Twojej mamy. Musi być dobrze!!! Mam nadzieję, że Bóg wysłucha tak wielu ludzi błagających go o wsparcie w jednej intencji. "Jeżeli dwóch z was na ziemi zgodnie o coś prosić będzie, to wszystko otrzymają ..." Mt 18,19 Przesyłam pozytywne fluidki dla Ciebie. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: Nieustaję w modlitwie 05.06.07, 10:34 To dobrze Marto , nadal trzymamy kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
dorka87 Re: Już po operacji 09.06.07, 14:24 Pomodle się za Twoją mamę. Marta trzymaj się. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
barbarajarzabek Re: Proszę o modlitwę... 05.06.07, 11:36 Marto jesteśmy z Tobą i Twoją Mamą. jeśli potrzebujesz pomocy daj mi znać jestem blisko, mieszkam niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
dorisek3 Re: Proszę o modlitwę... 05.06.07, 21:17 Poproszę Antusia (*) o pomoc... Zawsze pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś
oazowiczka2 Re: Proszę o modlitwę... 09.06.07, 14:46 Z mamą jest już lepiej. Tylko zaś ze mną nie jest dobrze jak sie wali to wszystko na raz.... Ale dziękuję Wam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: Proszę o modlitwę... 09.06.07, 18:34 Jest taka modlitwa: wierzę, że zawsze prowadzi mnie Boska Opatrzność, wierzę, że zawsze skręcę we właściwą drogę, wierzę, że Bóg zawsze uczyni drogę tam, gdzie jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
alrada Re: Proszę o modlitwę... 09.06.07, 20:53 Marto modlę się o zdrowie dla Twojej mamy. A modlitwa zacytowana przez green_land piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
oazowiczka2 Re: Proszę o modlitwę... 21.06.07, 13:23 Dziękuję za okazaną modlitwę! Mama jutro wychodzi do domu! Jak narazie ma się dobrze i mam nadzieję, że dobrze już będzie! Pozdrawiam. Marta zwęrzenie i niedomykalność zastawki aortalnej + epilepsja Odpowiedz Link Zgłoś
barbarajarzabek Re: Proszę o modlitwę... 21.06.07, 13:38 Marto bardzo się cieszę, że z Twoją mamą jest już dobrze i że wychodzi do domu. pozdrawiam Was obie i waszych bliskich. Odpowiedz Link Zgłoś