madzia8310 14.06.07, 21:08 Hej Maju! Widziałam że jesteś na forum, co z waszym przyjazdem do Poznania?? Jak Adusia się czuje?? Pozdrawiam Magda mama Filipka TGA,PS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrowka517 Re: do: mrowka517 14.06.07, 22:01 Madziu, tak z godzinke temu wyslalam Tobie smsa Adusia czuje sie dobrze, bylysmy na kontroli w poradni u nas w Bydgoszczy - saturacja niestety niska, ale gazometria juz w gr 80. walczymy ze zmianami skornymi - mala ma strasznie sucha skore. do poznania jednak sie niestety nie wybierzemy.. taki calodniowy wypad chyba by ja strasznie wymeczyl tym bardziej ze jest bardzo goraco.. szkoda... jutro napisze maila! buziaki dla Filipka (gratuluje osiagniec ostatnich) Maja Odpowiedz Link Zgłoś
madzia8310 Re: do: mrowka517 14.06.07, 22:11 Dzięki za smska, właśnie przeczytałam.. Szkoda że was nie będzie . My też obawiamy się jak młody zniesie podróż, ale wyjedziemy wcześnie rano, pojedziemy przed piknikiem do zoo, a wracając z pikniku Fifi będzie sobie spał w aucie, mam nadzieję ze da sobie radę! Czekam na maila Ucałuj swoją dużą dziewczynkę!!! Buziaki papa Odpowiedz Link Zgłoś