0.gaba1 08.01.08, 11:34 moj syn 15m ma co dwa tyg.katar,najpierw wodnisty potem zielony i kaszel.czy wy macie podobne problemy i jak sobie z tym radziecie.może znacie jakiegos dobrego lekarza od takich spraw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylpal13 Re: co 2 tyg.katar i kaszel-co robić 08.01.08, 14:13 może to alergia popytaj tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=578 Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: co 2 tyg.katar i kaszel-co robić 08.01.08, 14:29 u moich to samo bylo -non stop przeziebieni- lekarz polecil krople homeopatyczne AFLUBIN daje po 3 krople a jak kichaja czyli widzeże się coś lęgnie to po 10 kropel-od 2 miesięcy odpukac cala trójka zdrowa Odpowiedz Link Zgłoś
renoch Re: co 2 tyg.katar i kaszel-co robić 09.01.08, 12:30 Mam dwójkę dzieci 5lat córka i 17m-cy syn, mała chodzi do przedszkola, trzy dni i katar oraz kaszel, mały od niej podłapuje. Ostatnio pediatra podpowiedziała nam, że dzieciom w zapadalności na infekcje bardzo pomaga dym z papierosa. U nas nikt nie pali, ale dzieciaki chodzą do dziadków palaczy. Zaczęłam obserwowac i analizowa sytuację. W tamtym roku mój mąż też palił, chorowaliśmy wszyscy ja też - zapalenia oskrzeli, nigdy na to nie chorowałam nawet w dzieciństwie ( moi rodzice nie palą ), od czasu kiedy mąż nie pali, nie zarażam się od dzieci - nawet nie mam kataru, do teściów nie chodzę, bo jest wojna, ale dzieci tam chodzą. Ostatnio córkę i małego po chorobie przetrzymałam cały tydzień bez wizyty u dziadków, mała przechodziła cały tydzień do przedszkola, była zdrowa!. Mąż wyprowadził ją w weekend do dziadków i w poniedziałek znów katar. Może to ten dym naprawdę szkodzi, może pediatra ma rację. Co Wy o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
cyrkonia11 Re: co 2 tyg.katar i kaszel-co robić 09.01.08, 21:08 dla mojego choć troszkę młodszego synka jak miał często katar profilaktycznie stosowałam spray do noska nivea baby, wg mnie rewelacyjnie sie sprawdził. na tej stronie mozesz zdobyc więcej informacji; www.NIVEA.pl/mamymajaglos polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lala005 Re: co 2 tyg.katar i kaszel-co robić 27.01.08, 23:51 ja zarejestrowalam sie tam i juz mam spray w domku polecam kaazdej mamie, spray jest delikatny i ma bardzo poreczne opakowanie, no i z tego co wiem to nadal mozna wziac udzial w akcji nivea Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: co 2 tyg.katar i kaszel-co robić 28.01.08, 19:53 lekarz od tych spraw to alergolog a najlepiej jakby jeszcze byl pulmanologiem.zrob badania w kier.pasozytow,owsikow,posiew z kupy i gardla,czesto rodzice nie wiedza ze dzieci sa nosicielami,wali sie w nich kolejne leki a tu problem lezy gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś