your.bajka 29.09.08, 17:11 Czy tran Mollers można mieszać z jedzeniem lub rozcienczać np. herbatką? Dziecko za nic nie chce go pić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lillil Re: pytanie 29.09.08, 17:44 ja tran podaje synkowi do roznego rodzaju picia dlatego ze w jedzeniu za bardzo zmienia mu smak ale jak pytalam lekarza o podawanie to mowil ze obojetne co to jest jedzenie czy picie wazne zeby dostal dawke (ja podaje tran islandzki firmy Lysi o smaku cytrynowym ) Odpowiedz Link Zgłoś
fossetta Re: pytanie 29.09.08, 20:04 Dziwisz się, że nie chce? A sama próbowałaś go przełknąć? Ja niedawno za namową pani farmaceutki kupiłam w.w.tran.Dopytywałam sie wcześniej, czy da się go przełknąć. Pani zachwalała, że dzieci tak chętnie go połykają. Spróbowałam..chciałabym zobaczyć te chętne dzieci..żadne dodatki nie zmienią smaku tranu. Tran, to tran, na siłę nie ma co podawać. Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: pytanie 29.09.08, 20:32 moj syn pije chetnie, ale to maly lekoman chyba bedzie. paskudny eurespal tez lubi Odpowiedz Link Zgłoś
your.bajka Re: pytanie 30.09.08, 10:12 fossetta napisała: > Dziwisz się, że nie chce? A sama próbowałaś go przełknąć? > Ja niedawno za namową pani farmaceutki kupiłam w.w.tran.Dopytywałam > sie wcześniej, czy da się go przełknąć. Pani zachwalała, że dzieci > tak chętnie go połykają. Spróbowałam..chciałabym zobaczyć te chętne > dzieci..żadne dodatki nie zmienią smaku tranu. Tran, to tran, na > siłę nie ma co podawać. Nie zmuszałabym go do picia tego ohydztwa ale takie jest zalecenie lekarza... Spróbuję podać z herbatką, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
one.way.ticket No to powiem że moja pije bardzo chętnie. 30.09.08, 10:25 Nawet sama się o niego dopomina. Mamy Mollera naturalny (cytrynowego sobie jakoś nie wyobrażam. Rzecz gustu chyba Odpowiedz Link Zgłoś
your.bajka Re: No to powiem że moja pije bardzo chętnie. 30.09.08, 16:15 Ja mam o smaku owocowym. Dzisiaj było lepiej, rozcieńczyłam herbatką i jakoś przełknął. Musi się chyba przyzwyczaić do nowego smaku... Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: pytanie 30.09.08, 16:23 Ja też kupiłam tran, Kidabion, coś wstrętnego ;-(((((( Mały po pierwszej łyżeczce odmówił dalszej współpracy i nie namawiam. Też nam lekarka mówiła, że dzieci go lubią. Wierzyć mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: pytanie 30.09.08, 17:42 ja mam cytrynowy,po pierwszej łyżeczce synek nie chciał juz ruszyć, ale gdy sie doczytałam ze po otwarciu przechowywać go w lodówce i tak też zrobiłam totalna zmiana, nie dość że sam sie upomina co rano to jeszcze pokazuje jakie dobre, chyba zimny smakuje lepiej ale nie miałam odwagi spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
bomba001 Re: pytanie 30.09.08, 19:39 dokladnie, dziecko sie przyzwyczai. moi nawet polubili i cytrynowy z lodowki jest lepszy Odpowiedz Link Zgłoś