amamutek 15.12.08, 16:01 lekarz zalecając izoprinosine stwierdził, zeby nie łącyć jej z wit.C. W domu naszła mnie refleksja właściwie co to znaczy, że nie mogę dać dziecku herbaty z cytryną, grejfruta czy soku z cebuli ? czy może ktoś mi pomóc ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorek3 Re: Isoprinosine a witamina C 15.12.08, 16:32 nie łączyć to nie łaczyć Ani naturalnej (o ile można wyeliminować) ani syntetycznej Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Isoprinosine a witamina C 15.12.08, 16:34 mój dostał to samo, a lekarz nie wspomnial nic o witaminie C i tak od tygodnia lyka i jedno i drugie Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Isoprinosine a witamina C 15.12.08, 17:42 No mój tez bierze isoprinosine i cebion multi. Co prawda nie razem ale... czy wit c osłabia działanie isoprinosine? Odpowiedz Link Zgłoś
dorek3 Re: Isoprinosine a witamina C 15.12.08, 18:46 Na pewno gdzieś czytałam. I pediatra mówiła. Zdaje się, że sprzyja to wytrącaniu się i odkładaniu jakiś składników . Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczek2 Re: Isoprinosine a witamina C 16.12.08, 12:07 Moja córka już parę razy brała ten lek,ale dopiero jak sama wyczytałam że nie można go łączyć z wit.C i zapytałam pediatrę to potwierdził.Tak pewnie nawet by mi nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś