jkj5 12.11.03, 23:53 Czy podajecie swoim dzieciom Zymafluor? W jakiej postaci? W jakim wieku są dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chalsia Re: ZYMAFLUOR 13.11.03, 00:35 krople, od chyba 9 miesiąca życia. Teraz ma 22 miesiące. Pozdro, Chalsia Odpowiedz Link Zgłoś
natall Re: ZYMAFLUOR 13.11.03, 08:43 Tabletki, raz dziennnie (0,25 mg) od 18 miesiąca życia, teraz ma 2,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
kopytko1 Re: ZYMAFLUOR 13.11.03, 09:26 Mój synio ma 6 miesięcy,dwa ząbki i daje mu 2 kropelki na noc.Może nie jedna z was powie że to za wcześńie ale pani tak zaleniła patrzywszy na ząbki mojego dużego synka(szkliwo tak słabe że odpryskuje)... Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: ZYMAFLUOR 13.11.03, 16:00 Nie podaję - córeczka ma 21 miesięcy i śliczne ząbki które myjemy trzy razy dziennie.Dlaczego nikt nie mówi o tym,że Instytut Matki I Dziecka wycofał się z zalecenia profilaktycznego podawania dzieciom fluoru doustnie???Zainteresowane mamy odsyłam do forum "kosmetyki dziecięce" - tam jest bardzo wiele na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamode Re: ZYMAFLUOR 13.11.03, 16:15 Odkąd Julia skończyła 6 m-cy podaję jej Zymafluor.Wtedy dawałam jej 4 krople. W sierpniu skończyła trzy lata i od około roku podaję jej fluor w tabletkach( 1 tab. na dobę ). Do mycia zębów używamy pasty bez fluoru. Słodycze ograniczamy do minimum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś