patyska 16.02.05, 12:34 moze by tu zrobic cos takiego i od czasu do czasu jakas dobra dusza podciagnela by watek... zeby bylo mega-przejrzyscie mozna by pisac nazwe w tytule... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyx z vit A i E robiony w aptece 16.02.05, 12:54 obrzydliwie to tłuste bo robione na wazelinie ale działa! suche miejsca znikają, a po eksperymencie z Lipobase (wysypało Ize) dałam spokój z innymi kremami Odpowiedz Link Zgłoś
kerstink Xerialine 500 do nawilzania 16.02.05, 13:18 W aptece bez recepty. Nie podam dokladniej ceny, jest cos ok. 70 zl, wystarczy na dlugo. K. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikams Re: Xerialine 500 do nawilzania 24.02.05, 07:50 Ja kupowałam po ok. 55 zł, z pół roku temu Odpowiedz Link Zgłoś
kruffa Re: Dermalibour A-dermy - rewelacja 16.02.05, 12:59 na świąd, podkazenia - gojący Odpowiedz Link Zgłoś
nervusmama piszcie na co jest i moze cene i czy jest na recep 16.02.05, 13:14 piszcie na co jest i moze cene i czy jest na recepte Odpowiedz Link Zgłoś
maya_maya Purelan - do regeneracji naskórka 16.02.05, 13:21 Świetny, w małej tubce, b. tłusty, ok 25 zł. Przedewszytkim polecany na samorwanie sutków, ale sprwadza się np. za uszkami dziecka, jak trzeba podreperować Odpowiedz Link Zgłoś
marill1 Re: Purelan - do regeneracji naskórka 16.02.05, 16:13 samorwanie sutków???????? Odpowiedz Link Zgłoś
maya_maya Re: Purelan - do regeneracji naskórka 16.02.05, 22:13 nieźle mi się napisało smarowanie oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
noico a na co jest: Exomega ? 19.02.05, 13:36 Tzn. natłuszcza, nawilża czy na nadkażenia, czy placki? Odpowiedz Link Zgłoś
julamimi Epikrem na swiąd 16.02.05, 13:34 polecany przy luszczycy, ale mojej julce swietnie pomogl przy zmianach alergicznych. Natluszcza, ale co najwazniejsze - lagodzi swedzenie. Niedrogi, ok 7pln. Odpowiedz Link Zgłoś
magda474 Re: dermobaza, alantan plus maść 16.02.05, 13:50 na świąd i suchą skórę ok. 6-7 pln Odpowiedz Link Zgłoś
niyaha Dermobaza i cutibaza 23.02.05, 22:37 dermobaza krem tłusty, do pielęgnacji b.suchej skóry, cutibaza krem półtłusty, dla alergików, cena 6 zł, bez recepty, rewelacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
nervusmama gemiderma na odparzana pupe i na codzien 16.02.05, 14:24 polecam krem gemiderma ok 6 zl bez recepty uzywam i rewelacyjna wyleczylam w ciagu jednego dnia odparzenia z pecherzami na pupie ... pisze ze nie stosowac u dzieci ponizej 11 roku zycia to ze wzgledu na kwas borowy ale jest go tylko 0,5% a pediatrzy mieszaja nawet 3% u starszej cory stosowalam od urodzenia jest super Odpowiedz Link Zgłoś
anetakd Re: ranking kremow 16.02.05, 14:33 Lipobase na buźkę - bardzo dobry, ale szukamy czegoś bardziej tłustego, bo Lipobase za szybko sie wchłania , a do ciałka Mleczko Nivea Baby. Teraz eksperymentujemy jeszcze z maścią z pantenolem i cynkiem Nieva. Nie piszę w tytule, bo nie umiem tego zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
wallis Weleda- Baume Bebe Calendula (przeciw odparzeniom) 16.02.05, 16:45 Nie ma lepszego! Mąż mi przywoził od dwóch lat zza granicy, a tu się okazuje, że są już dostępne w Polsce (wypatrzyłam go w sklepie ze zdrową żywnością na Kabatach) Odpowiedz Link Zgłoś
maya_maya Johnson's Baby, krem na odparzenia 16.02.05, 22:15 Tylko ten mi pomógł, a próbowałam kilku m.in Bepanthen i Sudocrem Odpowiedz Link Zgłoś