Dodaj do ulubionych

lacidofil-bóle brzucha

26.02.05, 12:16
Czy po lacidofilu dziecko może mieć bóle brzucha? Nie ma tam już serwatki. Żelatyna w składzie
jest, ale zapewne użyta do zrobienia kapsułki. Moje jedzenie raczej nie powoduje bólów bo jem 5
rzeczy przetestowanych, a godzinę po podaniu lacidofilu płacz i marudzenie. Czy moje dziecko jest
aż tak wrażliwe, że reaguje na te niby przyjazne bakterie kwasu mlekowego? Poradźcie bo mi już
chce się tylko płakać. Synek na wszystko reaguje źle a mnie prześladuje wizja, o której ostatnio
powiedział mi lekarz, że niektóre dzieci przez kilka lat są tylko na bebilonie amino.
Obserwuj wątek
    • chalsia Re: lacidofil-bóle brzucha 26.02.05, 12:24
      Cokolowiek by w tym Lacidofilu nie było, chyba jednak szkodzi Twojemu dziecku.
      Warto raczej zmienić na coś innego.
      Chalsia
      • zuta1 Re: lacidofil-bóle brzucha 26.02.05, 14:59
        No tak, oczywiście, że nie będę mu tego podawać jeżeli mu szkodzi. Nurtuje mnie jednak pytanie na co
        jest moje dziecko uczulone i dlaczego nie może jeść nawet teoretycznie bezpiecznych rzeczy.
    • setia Re: lacidofil-bóle brzucha 26.02.05, 19:46
      moze miec bole brzucha jesli podalas za duza dawke i nie wynikaja one z
      alergii, ale z tego, ze po podaniu tak duzej ilosci bakterii niezle sie kotluje
      w brzuszku (wiem po sobie, ze kiedy zrobilam sobie pierwszy raz cala torebke
      Beneflory caly dzien biegalam do ubikacjismile
      zaleca sie zaczynac podawanie tego rodzaju preparatow od bardzo niewielkiej
      ilosci i stopniowo zwiekszac dawke.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka