estocek 17.03.06, 09:11 Czy ktoś mógłby polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowajulka Re: Biorezonans w Krakowie 17.03.06, 10:26 Ja byłam na ul.Mikołajskiej. Wszystko ok, tyle że załuję, że wypełniłam ankietę przed badaniem. Bo nie jestem pewna czy badania mozna uznać chociaż za troche mierodajne. Ale ogólnie u mnie wszystko się zgodziło. U syna - nie wiem - wyszła alergia na masę alergenów wziewnych............ Odpowiedz Link Zgłoś
estocek Re: Biorezonans w Krakowie 17.03.06, 20:02 Ja raczej podchodzę do tego badania sceptycznie, ale nie mogę znaleźć alergenów u córci, więc zastanawiam się już nawet nad tą metodą. Ile płaciłaś i czy polecasz jakiegoś konkretnego lekarza, mozesz dać namiary? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nowajulka Re: Biorezonans w Krakowie 18.03.06, 01:11 Płaciłam ok 160zł za panel pokarmowy i wiewny. Cięzko mi polecać, bo sama nie do końca wierzę w tę metodę. Już bardziej wierzę w irydiologa, do kórego jeżdżę. Bo faktycznie czyta bardzo dokładnie choroby i alergie z dna oka. Tyle, że jest w stanie wskazać na duże alergeny, nietolerancje, niektóre bakterie i pasożyty. Ale nawet informacja którą daje skrótowo (tz są pasożyty, jest kandydoza) pozwala zaoszczędzić kasy na niepotrzebne badania. Biorezonans - ul.Mikołajska 9/7 tel. 012 422-62-56 Irydiolog - 012 274-33-98 Myślenice ul.Bema 2 - ma dość długie terminy. Ja moge polecić wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś