krakkate 24.04.06, 13:42 Nie wiecie może jak działa aksoderm na skóre atopową??? Lekarka mi o tym mówiła ale nie wiem czy to kupić,podobno jest to tania maść i nie wiem czy bedzie skutkować? Może ktoś miał z tym doczynienia? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agathos3 Re: Aksoderm a AZS???? 24.04.06, 14:04 Aksoderm to tania i bardzo tłusta maść regenerująca skórę. Stosuję go u mojego 5-cio miesięcznego synka. Rewelacji nie ma, ale świetnie natłuszcza i goi małe ranki po podrapaniu. Nie uczula. Jednak nie mogę jej stosować na skórę ze zmianami w postaci krost z osoczem, bo natychmiast zaczynają się sączyć. Tak jest po każdej tłustej maści, więc nie obarczam winą akurat Aksodermu. Odpowiedz Link Zgłoś
krakkate Re: Aksoderm a AZS???? 24.04.06, 14:13 dziękuje bardzo za informacje przesylam buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoli_65 Re: Aksoderm a AZS???? 24.04.06, 14:04 Używałam i nic się nie działo.Czasami po kąpieli smarowałam całe dziecko.Raczej codziennie to nie,ale dośc czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
portoo Re: Aksoderm a AZS???? 24.04.06, 16:56 Faktycznie aksoderm warto spróbować, ale to nie jest tak, że nie uczula wogóle, jets na lanolinie, a ta jak wiadomo nie każdemu słuzy Odpowiedz Link Zgłoś
mamcia25 Re: Aksoderm a AZS???? 02.05.06, 22:56 Ja stosuje tą maść u mojego 9 miesiecznego synka. Czerwone plamki mi troche bledna. Swietnie natłuszcza skóre. Kosztuje ponad 4 zł. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś