magdalenanaw 18.05.06, 21:18 Co sadzicie o tym specyfiku????Dostałam receptę od pediatry.Lakcid ma białko krowie,Lacidofil go nie ma,a Lactoral???????????????Panie w aptece nie wiedziałay!Dałam im do myslenia,powiedziały,że będą musiały zapytać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenanaw Re: Lactoral junior????????????? 18.05.06, 21:19 aaa no i czy ten truskawkowy smak może uczulać? Odpowiedz Link Zgłoś
mimecka Re: Lactoral junior????????????? 18.05.06, 21:23 podobno tylko ten nie zawiera, pojde po ulotke bo siedzi w lodówce Odpowiedz Link Zgłoś
mimecka Re: Lactoral junior????????????? 18.05.06, 21:27 no coz tam nic nie pisze, ale polecila mi go pediatra, bo moja corcia jest na NAN HA i twierdziła ze nie zawiera bilka Odpowiedz Link Zgłoś
2barb Re: Lactoral junior????????????? 18.05.06, 22:01 mi pani w aptece powiedziała, że zawiera serwatkę po truskawkowym były kropeczki na policzkach, a po zwykłym nie dodam, że mały jest uczulony na mleko krowie Odpowiedz Link Zgłoś
anita_bm Re: Lactoral junior????????????? 19.05.06, 01:02 Nie pamiętam już składu Lactoralu (jest na opakowaniu). Pamiętam jednak, że gdy go zobaczyłam zrezygnowałam z zakupu i dałam dziecku lacidofil. Mała jest alergiczką. Odpowiedz Link Zgłoś
tonkabean Re: Lactoral junior????????????? 19.05.06, 22:34 Lactoral ma w składzie mleko, chyba chodzi o krowie. Odpowiedz Link Zgłoś