Gość: guest IP: *.* 22.12.01, 16:43 Czy wiecie cos wiecej o tym leku?Czy to prawda,ze karmiaca mama moze je zazywac,zeby nie uczulac maluszka jakimis skladnikami swojej diety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Cropoz G IP: *.* 22.12.01, 22:03 Nie wiem czy karmiąca mama może go zażywać, ale wiem (praktyka), że mojemu synkowi alergikowi (strasznemu, z AZS-em) wcale to nie pomogło.... Szkoda kasy...... Jesli chcesz coś więcej pisz na priv.Pozdrawiam-Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Cropoz G IP: *.* 23.12.01, 22:14 Moja córka (6,5 m-ca) też to dostawała. Przepisała to jej lekarka ze szpitala. Nie wiem czy coś pomogło, bo ja byłam i jestem cały czas na diecie a zmiany na skórze jak były tak są. Też słyszałam, że mama może wypić lek i wtedy "poluzować" dietę. Zamierzam jutro to wypróbować (Wigilia) mam nadzieję, że nie będzie gorzej niż jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Cropoz G - cudo !!! IP: *.* 24.12.01, 11:09 Dla mnie bajka !!!!!!!!Od prawie 6 miesiecy jestem na scislej diecie - ostatnio od lekarza dostalam wlasnie Cropoz G (po tym jak sie zlamalam i zjadlam kawaleczek ptasiego mleczka, po ktorym moje dziecie wygladalo jak mlody upiorek) i ......7 dni temu pozarlam ostroznie 5 pierozkow z kapust i grzybkami i .... NIC !!!3 dni temu zjadlam wielka pizze z serem zoltym, pomidorami, salami, cebula i innymi morderczymi swinstwami i .... NICwczoraj byla grana zapiekanka makaronowo-grzybowo-serowoa i .... mam nadzieje, ze tez nic dzis na wigilii zamierzam rzucic sie na pierogi !!!!Wiec w moim przypadku dziala idealnie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Cropoz G IP: *.* 24.12.01, 17:19 Moniko!Czy mozesz mi napisac w jaki sposob to zazywasz i jakie dawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Cropoz G IP: *.* 25.12.01, 19:45 szczerze ? tak na oko .......na pare godzin przed wyzerka wypijam w odstepach ca. 2 godzinnych 2 torebki, jesli jedzenie trwa dlugo to po jedzeniu wypijam profilaktycznie jeszcze jedna ..... Odpowiedz Link Zgłoś