IP: *.* 18.02.02, 13:00
Ja miałam taki problem ze starszą córką. Oczywiście winogrona trzeba odstawić. Na pocieszenie można tylko dodać, że zazwyczaj uczalają ciemne winogrona. Ale to trzeba sprawdzić indywidualnie. U nas tak było. Pozdrawiam Ula,
Obserwuj wątek
    • Gość: awrocka Re: Bebiko??? IP: *.* 18.02.02, 13:07
      Czy ktoras z mam uzywala bebiko HA?Humana SL- ohydna - oleista, nie do polkniecia, Nan H.A.- paskudztwo nawet ja choc nie jestem obrzydliwa nie moglam tego lyknac. bebiko sojowe - bez komentarzy...;-)))Czy bebiko H.A. jest rownie paskudne?A moze jest jakies inne mleczko o bardziej znosnym smaku??Prosze pomozcie bo wykrecilo nas oboje okropnie ;-(Anka
      • Gość: DorotaO. Re: Bebiko??? IP: *.* 22.02.02, 22:30
        Niestety, nie próbowałam bebika H.A. Moje dzieci mają 4 lata i 5,5 roku. Piją Bebiko sojowe - po 2 butelki dziennie. I naprawdę je lubią, przyzwyczaiły się. Najpierw piły Humanę SL, była nawet smaczniejsza. To naprawdę kwestia przyzwyczajenia.
      • Gość: AgaAda Re: Bebiko??? IP: *.* 26.02.02, 17:31
        Witaj. To rzeczywiście kwestia przyzwyczajenia. Moja córeczka zjada ze smakiem bebilon sojowy. Tylko ja wprowadzałam powoli, mieszając z mlekiem z cycusia. Teraz mała je mleko sojowe jak ja jestem w pracy i przed snem. Mleczko kupujemy na receptę w aptece - jest 50% taniej.Powodzenia w szukaniu przysmaków.Aga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka