manuskrypt1 05.09.15, 00:39 Jakie mleko modyfikowane polecacie? Pierwszą córkę karmiłam Bebilonem, a drugą Bebiko. Polecono mi Nan, ale sama się zastanawiam, czy może jakieś inne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stysia1987 Re: Mleko modyfikowane 05.09.15, 11:25 Ja bardzo chwalę sobie enfamil. Nie bylo problemow brzuszkowych, ulewania czy zaparc. Cena wyzsza niz bebiko czy nan (ok25zl za 400g, 50 za 800- polecam karte rossne - od razu wiecej rabatow ). Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Mleko modyfikowane 05.09.15, 20:18 To nie my i nie Ty zdecydujesz tylko Twoje dziecko co mu podpasuje, więc nasze rady na nie wiele się zdadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
melory_nox Re: Mleko modyfikowane 06.09.15, 11:00 Polecam profuture. Jest pieruńsko droga, ale nie zawiera oleju palmowego. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Mleko modyfikowane 06.09.15, 14:03 ja dawałam najtańsze zwykły bebilon i tak wychodzę z założenia że to g...o i staram się jak najwięcej dawać stałych posiłków (dziecko ma 6m i mleko je rano i na kolację + jeśli obudzi się w nocy) Odpowiedz Link Zgłoś
manuskrypt1 Re: Mleko modyfikowane 06.09.15, 17:40 Najtańsze jest bebiko. Bebilon dawałam starszej córce i nie jest najtańsze, powiedziałabym, że jedno z droższych. A co sądzicie o Nan i Humana? Bo te mi polecano. Odpowiedz Link Zgłoś
maria1978r Re: Mleko modyfikowane 06.09.15, 18:23 My używamy nan pro po wielu próbach skończyliśmy na tym nie było żadnych problemów brzuszkowych i to jest chyba najtańsze mleko na rynku ale musisz spróbować bo to indywidualna sprawa każdego dziecka my wyprobowalismy chyba 3 mleka nim znaleźliśmy to odpowiednie Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Mleko modyfikowane 07.09.15, 11:03 przepraszam bebiko używamy nie bebilon Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: Mleko modyfikowane 06.09.15, 19:32 My używamy bebiko. Młodemu służy, więc nic innego nie próbowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
baba_za_kolkiem Re: Mleko modyfikowane 07.09.15, 09:01 U nas od zawsze bebiko, ale nigdy nie próbowałam innych bo nie było takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś