mala_1 Re: candida +pasozyty+grzyby 12.02.07, 08:22 za szybko enter. Moje dziecko ostatnio przechodzilo kuracje antybiotykowa, teraz jestesmy tydzien po jej zakonczeniu. Maly ma biały nalot na języku no i drapie sie czasem (zawlaszcza w nocy). Chcialabym zrobic mu badania na pasozyty i grzyby. Poradzcie od czego zaczac, czy mozecie polecic w Warszawie jakies dobre laboratorium??? Wiem ze nalezy oddac trzy probki kupki zbierajnej co dwa dni. Syn ma 3 lata. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala_1 Re: candida +pasozyty+grzyby 12.02.07, 08:22 za szybko enter. Moje dziecko ostatnio przechodzilo kuracje antybiotykowa, teraz jestesmy tydzien po jej zakonczeniu. Maly ma biały nalot na języku no i drapie sie czasem (zawlaszcza w nocy). Chcialabym zrobic mu badania na pasozyty i grzyby. Poradzcie od czego zaczac, czy mozecie polecic w Warszawie jakies dobre laboratorium??? Wiem ze nalezy oddac trzy probki kupki zbierajnej co dwa dni. Syn ma 3 lata. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamatop Re: candida +pasozyty+grzyby 12.02.07, 17:12 tutaj można zrobić te badania ""https://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=578&w=53999696 Odpowiedz Link Zgłoś
sigvaris Re: candida +pasozyty+grzyby 12.02.07, 17:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=578&w=53999696 wklejam raz jeszcze bo tamtem się coś nie otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
mamatop Re: candida +pasozyty+grzyby 12.02.07, 20:12 Oj rzeczywiście, kiepski ze mnie informatyk, ale co ja pokręciłam? Dobrze,że czuwasz Sigvaris Odpowiedz Link Zgłoś