na4 01.03.07, 09:56 mam pytanie odnośnie stosowania probiotyków. Trilac daje się w trakcie jedzenia. A jak z beneflorą kiedy ? I jeszcze jedno czy stosuje się i jedno i drugie czy tylko jedno ? Dziecko ma 6l. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiw75 Re: Probiotyki 01.03.07, 10:15 A na co stosujesz te probiotyki? Trilac jest niewypałem ze względu na skład (zawiera m.in. drożdże). Wybierając lek- probiotyk, patrz na składniki dodatkowe i bierz to, cojest najczystsze, by było w nim najwięcej samego leku... Odpowiedz Link Zgłoś
na4 Re: Probiotyki 01.03.07, 11:46 dr. M przy okazji leczenia włosogłowki zaproponowała stosowanie jakiegoś probiotyku jaki mam w domu. A aakurat mam trilac i beneflore. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Probiotyki 02.03.07, 08:27 Mój syn ma azs i od kilku miesięcy dostaje Ido-form kid- probiotyk z prebiotykiem i wit B2 i B6. Miał poprawiać stan skóry i poprawił. To fajna forma pastylek do ssania. Odpowiedz Link Zgłoś
barabaraszuk Re: Probiotyki 30.11.24, 12:37 nie wiem ile syn ma lat ale jeżeli 12 spróbuj asecurin skin, może uda się to jakoś wyprostować bardzo dobry produkt i nie drogi Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaciszek Re: Probiotyki 30.12.24, 15:24 U mnie pomógł tez Asecurin skin ale zawsze polecam skonsultować się z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś