zelmerek1 23.06.03, 07:52 Poradźcie mamuśki, czy białe pryszczyki podobne do potówek na policzkach dziecka to alergia? Są tylko na twarzy dlatego nie mam pewności, a dziecko ma dopiero miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maducha13 Re: białe pryszcze na twarzy 23.06.03, 17:23 mam dokladnie ten sam problem, synek dzis konczy trzy tygodnie i od tygodnia jest obsypany na buziuni, wyglada to troche jak tradzik, troche jak potowki. Nie jem juz nic co moglo uczulac, a dzis w nocy to znow wrocilo. pozdrawiam Maducha Odpowiedz Link Zgłoś
psottka Re: białe pryszcze na twarzy 24.06.03, 11:10 Moja mała też to ma, pojawiło się jakieś 2 mies. temu Zaczynam myśleć że to niedojrzałość gruczołów potowych i wogóle całej skóry... pozdrowionka _______ Psottka z Zuzanką (02.09.02) moderator forum eDziecko-Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
zelmerek1 Re: białe pryszcze na twarzy 24.06.03, 13:35 Dziewczyny to chyba alergia, juz 3 dzien jestem na drakonskiej diecie i giną też pryszczyki. A i zaczęłam się mieścić w ciuchy sprzed ciąży, ta dieta robi dobrze nie tylko dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś