bogunia.s 18.08.03, 15:22 Czy frytki zrobione w domu na oleju słonecznikowym mogą wywołać alergię? Dziękuję bardzo za uzyskane odpowiedzi.Bogusia,mama Julci 7 miesiecznej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aha44 Re: Frytki 18.08.03, 21:17 Raczej nie . Chyba że dziecko jest uczulone na olej ,ziemniaki lub sól. Ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Frytki 20.08.03, 16:34 Ja w życiu nie dałabym tak małemu dziecku frytek na oleju. To nie zdrowe dla nikogo, więc po co w takim wieku zaczynać karmić tym dziecko??? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.pi Re: Frytki 20.08.03, 17:16 lidek0 napisała: > Ja w życiu nie dałabym tak małemu dziecku frytek na oleju. To nie zdrowe dla > nikogo, więc po co w takim wieku zaczynać karmić tym dziecko??? A czy autorka postu napisala, ze dala takie frytki dziecku? Spytala sie tylko czy taki produkt moze uczulac. I podpisala imieniem i dodala inforamcje, ze ma dziecko 7-siedmio miesieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bogunia.s Re: Frytki 20.08.03, 23:15 No i właśnie!Chyba zaszlo jakieś okropne nieporozumienie!!!Kto powiedział o karmieniu dziecka frytkam???!!!Troszeczkę sie oburzyłam!!!Ja sama,mama Julci pozwoliłam sobie na frytki(które w roku może zjem,na palcach jednej ręki można policzyć!!!) a że później miałam chwile zwątpienia czy czasem frytki nie mogą uczulić z tego też faktu zapytałam emamy co sądzą o w/w produkcie ,czy ewentualnie może uczulać.Bogusia. Odpowiedz Link Zgłoś