ona.ja 19.03.09, 09:57 Mam pytanie! Ważne! Czy ktoś z was stosował fortakehl w kroplach. I jak go zdobyć. Tabletki niestety zawierają laktozę. Z góry dziękuje za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoo-yoo Re: Fortakehl w kroplach 19.03.09, 10:41 Ja stosuję. Kupuję je w Niemczech (bezpośrednio). Może ktoś się wybiera z twoich znajomych to poproś, żeby ci kupił, a może w Internecie dałoby radę. Odpowiedz Link Zgłoś
ona.ja Re: Fortakehl w kroplach 19.03.09, 11:10 a czy w Niemczech potrzebna jest na to recepta. Czy w każdej aptece jest to dostępne. Bo u nas w Polsce tylko w niektórych aptekach są leki homeopatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
yoo-yoo Re: Fortakehl w kroplach 19.03.09, 12:31 Myślę, że dostaniesz w każdej aptece, a nawet jeśli akurat by nie było, to w ciągu godziny sprowadzają z hurtowni. Ja mialam receptę, ale ją i tak oddawali (tylko do wglądu). Nie wiem, czy bez recepty sprzedaliby, ale myślę, że tak, bo to generalnie nie jest lek na receptę. Odpowiedz Link Zgłoś