Dodaj do ulubionych

Dawaj, Zyta!

17.01.04, 21:53
Placforma przeczytała w Rzepie sondaże i trochę oszalała.
Planu Hausnera nie ma, dawać przyspieszone wybory.
Są, chłopcy i dziewczęta z PO, na fali to i dziwić się nie należy, że
przyspieszają.
Jak się komisja Rokity skończy może być gorzej.

Tak czy siak czymiem kciuki.
Obserwuj wątek
    • kompas2 Re: Dawaj, Zyta! 17.01.04, 22:12
      Jan Małja...

na płezydenta.
      • kompas2 Re: Dawaj, Zyta! 17.01.04, 22:14
        A co.
        • Gość: Bernard Re: Dawaj, Zyta! IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 18.01.04, 00:33
          A jak....
          :)
          • Gość: AB Re: Dawaj, Zyta! IP: *.gorzow.mm.pl 18.01.04, 00:54
            A tak:
            (-
            • kompas2 Re: Dawaj, Zyta! 18.01.04, 15:53
              No i dobrze.

Niech ma.
      • aborys Re: Dawaj, Zyta! 18.01.04, 17:32
        kompas2 napisał:

> Jan Małja...
        > na płezydenta.
        Jana Marię poznałem i znielubiłem zanim większość z Was w ogóle wiedziała o
        jego istnieniu.
        Znielubiłem oczywiście za arogancję i poczucie wyższości.
        To ostatnie zdołał nieco ukryć, pozostała pewna sztywność, która wyłazi w
        kontaktach z mediami, których ostatnio ma sporo.
        Ale, po tych wszystkich latach, wolę jego na stołku premiera (nie sądzę, by
        przystawiał się do prezydentury) niż Tuska czy Kaczora.
        • redondo1 Re: Dawaj, Zyta! 18.01.04, 20:27
          No ludzie prezydentura to sprawa zamknięta. Jolkę może pokonać tylko Tomasz
          LIS. Najlepsza kandydatura dla naszego ninawidzącego polityków elektoratu.
          Najlepsza
          • tezgucio Re: Dawaj, Zyta! 19.01.04, 00:46
            redondo1 napisał:

> No ludzie prezydentura to sprawa zamknięta. Jolkę może pokonać tylko Tomasz
            > LIS. Najlepsza kandydatura dla naszego ninawidzącego polityków elektoratu.
            > Najlepsza
            Zielonogórzanin? Czy to początek sojuszu gorzowsko-zielonogórskiego?
            Podobno charakter T.Lisa do kryształowych raczej nie należy, bliżej mu do
            Rokity czy Kaczyńskiego niżby się mogło wydawać.
            • klin Re: Dawaj, Zyta! 19.01.04, 08:23
              tezgucio napisał:

> Podobno charakter T.Lisa do kryształowych raczej nie należy, bliżej mu do
              > Rokity czy Kaczyńskiego niżby się mogło wydawać.

Kryształowość charakteru mierzy się odległością od Rokity lub Kaczyńskiego? A
              jeśli ktoś jest bliżej Kaczyńskiego niż Rokity, to jest kryształowszy, czy na
              odwrót?
              • tezgucio Re: Dawaj, Zyta! 19.01.04, 20:00
                klin napisał:
                > tezgucio napisał:
                > > Podobno charakter T.Lisa do kryształowych raczej nie należy, bliżej mu do
                > > Rokity czy Kaczyńskiego niżby się mogło wydawać.
                > Kryształowość charakteru mierzy się odległością od Rokity lub Kaczyńskiego? A
                > jeśli ktoś jest bliżej Kaczyńskiego niż Rokity, to jest kryształowszy, czy na
                > odwrót?
                Zawsze jakaś miara, ale miałem na myśli te niezbyt chwalebne cechy obu panów.
                Jeśli chodzi o kryształowość w sensie przejrzystości i twardości to chyba
                Rokita kryształowszy, a w sensie produktu handlowego - Kaczyński. ;O)
          • bart.q Jolka, Jolka 23.01.04, 12:22
            redondo1 napisał:

> No ludzie prezydentura to sprawa zamknięta. Jolkę może pokonać tylko Tomasz
            > LIS.

Hmm, słyszałem że Joli już opadło.
    • Gość: Myamoto Re: Dawaj, Zyta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 12:20
      Ty wszechwidzący eruduto, a przypomnij sobie kto był doradcą politycznym lesby
      Suchockiej - ten łysy pajac Rokita. To sobie zerknij jaki wtedy był rozpiździaj
      w kraju i jak nam gospodarka na ryj padła. Tego kuźwa nie pamiętacie. Przewałów
      gwiazdy opozycji Szeremitiewa też nie pamiętasz. Ja piernicze, tego że się
      jedyny normalny Mazowiecki z tego burdelu wypisał, też nie pamiętasz. W dupie
      mam kto w tym kraju będzie rządził, tylko przestańcie się brędzlować nad swoją
      pożal się boże poprawnością polityczną i innymi klimatami.
      • aborys Re: Dawaj, Zyta! 21.01.04, 13:08
        Gość portalu: Myamoto napisał(a):

> przestańcie się brędzlować nad swoją pożal się boże poprawnością polityczną
        Pisze się "brandzlować się" albo "branzlować się".

poprzednia.univ.gda.pl/slang/hasla/b.html
        • Gość: Myamoto Re: Dawaj, Zyta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 14:44
          To teraz pochwal się znajomością kuchni telewizyjnej, już parę kwiatków
          sprzedałeś omnibusie:)
      • Gość: Max Re: Dawaj, Zyta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 02:53
        Bogu dziękować, że kolego, Ty na pewno rządzić nie będziesz. Sądząc po Twoim
        słownictwie niewiele dobrego po Tobie spodziewać sie mozna. Gratuluję...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka