thebird1 21.11.09, 09:18 No mamy wreszcie amerykę w Gorzowie i prawdziwy napad na bank przy Pocztowej . Można powiedzieć napadzik bo ilośc zagarnietej kasy nie jest wielka . Zaledwie 800 tys . Może biedny Bank? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cccc Re: Napadzik na Bank. IP: 77.255.31.* 21.11.09, 11:14 w bankach trzymają tylko 5% kasy. Reszta jest obracana w postaci kredytów, pożyczek itd. Oni by wszystko najchętniej rozpuścili ale prawo im tego zabrania. Muszą utrzymywać te 5% na wypłaty itd. Dlatego tranzakcja wypłaty większej ilości gotówki trwa tak długo. 800 tys do tużo. Ostatnim razem zrabowali 200 tys w wawrowie i po co grać w totka jak można napaśc na bank? :) a złapali ich? ja jestem spawaczem mógłbym takie sejfy otwierać bez problemu.. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Napadzik na Bank. 21.11.09, 12:06 > ja jestem spawaczem mógłbym takie sejfy otwierać bez problemu.. Ty bys mogl wiele, tylko z niczym ci nie wychodzi... poza tym, zgodnie z twoja teoria spiskowa, przestepcy i tak cie nie zatrudnia, bo trzeba miec doswiadczenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvvv Re: Napadzik na Bank. IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.09, 16:17 >> Ty bys mogl wiele, tylko z niczym ci nie wychodzi... poza tym, zgodnie z twoja teoria spiskowa, przestepcy i tak cie nie zatrudnia, bo trzeba miec doswiadczenie co mi nie wychodzi? prace już mam i niech ci gul skoczy że lepsza od twojej a gdybym miał być przestępcą to bym nie szukał w tym pracy :) Wogóle uważam za idiotów tych należących do organizacji przestępczych bo przecież można samemu napaść na kogoś obrabować i mieć z tego dużo kasy. A pracownicy organizacjach przestępczych są pomiotami, każdy moze ich w każdej chwili sprzatnać, potraktować jak psa i pogrozić im rodzinie wiec nie wiem po co ludzie do nich wstępują na pewno nie są przez to bardziej szanowani tylko nie mają żadnych praw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vcvcx Re: Napadzik na Bank. IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.09, 16:18 a dzisiaj pod castoramą widziałem jak w czarnym bmw podjechali i jakiejś babki zapytali sie czy nie chce kupić coś kradzionego 3 byków takich cyganie chyba bo jacyś czarni Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Napadzik na Bank. 21.11.09, 16:27 jacyś czarni ... pewnie murzyni z Gabonu nagabywali bacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Napadzik na Bank. IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.09, 16:52 > ... pewnie murzyni z Gabonu nagabywali bacie... nie, raczej groźnie wyglądali, kwadraty takie >> i po co grać w totka jak można napaśc na bank? :) większe prawdopodobieństwo wygranej a nie 1 na 14 milionów kombinacji Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Napadzik na Bank. 21.11.09, 20:36 > >> i po co grać w totka jak można napaśc na bank? :) > większe prawdopodobieństwo wygranej a nie 1 na 14 milionów > kombinacji wieksze prawdopodobienstwo... ze na pare lat masz zakwaterowanie i wyzywienie za darmo... a jak jestes przystojny, to nawet uslugi seksualne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Czarni cyganie...Czarne BMW.. IP: 139.142.19.* 21.11.09, 16:52 Hey, Zatrzymali sie i grzecznie poinformowali iz sa zlodziejami sprzedajacymi swe lupy w sklepiku na kolkach... Szeroki wybor...niskie ceny... Ineresujace.. Co nastepne? Mleko i buleczki beda tak na przystankach sprzedawac z maluchow?? A wlasciwie...Moze w tym cos jest... Okazja na nowa usluge handlowa...he he he he he he I to sa jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Napadzik na Bank. 21.11.09, 16:42 > Wogóle uważam za idiotów tych należących do organizacji ty w ogole o wszystkim wiesz najlepiej, wszystkich masz za idiota. Widze, ze od swiatka jestes przestepca - tam tez ci nie wyszlo, czy skad masz wiedze? ;) > A pracownicy organizacjach przestępczych są pomiotami, a co to jest "pracownik w organizacji przestepczej"? Umowe o prace ma podpisana? ;) > każdy moze ich w każdej chwili sprzatnać, niech Inspekcja Pracy sprawdzi, czy maja to wpisane w odpowiednich dokumentach ;) > wiec nie wiem po co ludzie do nich wstępują oni widac wiedza ;) > na pewno nie są przez to bardziej szanowani a skad ty to wiesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Zmienic Gorzow na Chcago...(wielkopolskie) IP: 139.142.19.* 21.11.09, 16:39 Hey, Oczywiscie brak kompetencji banku w zabezpieczaniu pieniedzy jest ewidentny.... Skoro jedna osoba mogla skubnac tyle forsy to znaczy ze ta forsa byla...tuz, tuz za lada... Bardzo madre... Ochrona tez pokazala ze za nic wyplat nie bierze... Czesto tez w takich "udanych" napadach wlasciwie bierze udzial "jeszcze jedna" osoba... Ktos wiedzial ze bedzie kupa forsy "pod reka"...i kiedy. Zaloze sie ze gorzowska policja juz sobie kawusie z pracownikami popija... Bardzo interesujace...... PS. Przegladalem w mojej firmie film z kamer moinitoringu po wlamaniu na teren i ukradzeniu ciezarowki ze sprzetem. Wszystko "jak w filmie". Samochod podjezdza do bramy, jeden ktos wysiada, tnie zamek w 1 sekunde, otwiera brame. Samochod odjezdza (druga osoba) a nasz zlodziejaszek pedzi do ciezarowki, wskakuje do kabiny i wyjezdza. Wszystko nie zajelo wiecej niz 20 sekund.... Popatrzalem na szefa i powiedzialem: "Inside job"...czyli po gorzowsku " "wewnetrzna robota"... Dlaczego? Zlodziej nie latal od pojazdu do pojazdu szukajac otwartych drzwi i kluczykow w stacyjce... Wiedzial doskonale ktory pojazd "czeka" na niego"... Ktos dal cynk, ktos zostawil kluczyki w stacyjce i drzwi otwarte...choc zasada jest zamknac klucze w biurze dyspozytora... Oczywiscie ja sie nie myle wiec sie nie mylilem... Oczywiscie tez nie byl to kierowca skradzionego pojazdu... Czy w gorzowskim banku tez "ktos" zadbal o to by skok byl sukcesem? Spodziewam sie tortur wzorem swietej inkwizycji!...he he he I to sa jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Złodzieje okradli złodzieji IP: 213.251.189.* 21.11.09, 16:55 Wiec nie ma co załować. Współczuje tylko pracownikom bo można się w takiej sytuacji "zejsrac" w gacie Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Złodzieje okradli złodzieji 21.11.09, 17:06 > Wiec nie ma co załować. Współczuje tylko pracownikom bo można się w takiej > sytuacji "zejsrac" w gacie śmieszna była ta babka z wawrowa co jak ją napadli zaczeła piszczeć i drzeć sie w niebogłosy, wyleciała za nimi z banku i wydzierała się niemiłosiernie. A co to jej pieniądze zabierali czy banku? może jakaś podstawiona ;) bo życie tak narażać. Jak ktoś przystawia ci spluwę do skroni to naturalne jest że oddajesz co chce i siedzisz cicho żeby nie dostać kuli w łeb a tu taka wariatka. albo pracownica apteki jak ją niedawno napadł w tłuczkiem do mięsa i zaczął okładać a ta zamiast paść na ziemię i udawać że jest nieprzytomna wziąłby forsę i sobie poszedł to zaczęła sie wydzierać piszczeć i jej kilka razy poprawił. Znowu narażać życie żeby pieniędzy nie zabrali jej pracodawcy. A ciekawe czy za to premię dostała :))) pewnie 200 zł a później z powrotem do roboty i nadgodziny na święta obowiązkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: Złodzieje okradli złodzieji 21.11.09, 17:08 >> i zaczął okładać a ta zamiast paść na ziemię tzn raz jej przypier**lił myślał ze zemdleje. Nie chciała mdlać to ją trzaskał tym młotkiem dalej jak sie zaczeła drzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Złodzieje okradli złodzieji 21.11.09, 20:43 > Nie chciała mdlać to ją trzaskał o jakie to nielogiczne, glupia baba, nie zemdlala po jednym uderzeniu mlotkiem? A logiczne byloby zemdlec... mam wrazenie, ze z dzieckiem rozmawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Złodzieje okradli złodzieji 21.11.09, 20:41 > śmieszna była ta babka z wawrowa co jak ją napadli zaczeła piszczeć jesli to cie smieszy... coz, gratuluje poczucia humoru... jak sie staruszka wywroci i zlamie noge, i do konca zycia juz praktycznie uziemiona do lozka - to tez cie smieszy? > jej pieniądze zabierali czy banku? może jakaś podstawiona ;) bo A moze... panika? Co tam, ty wiesz lepiej, ty wiesz najlepiej, jak sie kto powinien zachowywac... a jak widzi mysz, i zaczyna piszczec - to tez wzgledem logiki bys rozpatrywal? > narażać. Jak ktoś przystawia ci spluwę do skroni to naturalne jest > że oddajesz co chce i siedzisz cicho normalne, ze jestes wystraszony... a na strach sa rozne reakcje - jeden jest potulny jak baranek i sila spokoju, inny zacznie sie trzasc, jeszcze inny piszczec... ale co tam, pan Bog Doskonaly stoi ponad tym, i z tej pozycji ludzi bedzie ocenial... > Znowu narażać życie żeby pieniędzy nie zabrali jej pracodawcy. To sie nazywa LOJALNOSC WOBEC PRACODAWCY, ty tego nigdy nie zrozumiesz... ps. niektorzy uciekaja z plonacego domu, niektorzy sie cofaja, bo tam dziecko placze... i ciezko mowic o logice, bo przeciez mogl i ratownik zginac, i dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Złodzieje okradli złodzieji IP: 139.142.19.* 22.11.09, 01:49 Hey zetkaf, I to sie wlasnie mianem "mamalyga" okresla... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xx Re: Złodzieje okradli złodzieji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.09, 08:56 zetkaf napisał: To sie nazywa LOJALNOSC WOBEC PRACODAWCY, ty tego nigdy nie > zrozumiesz... Jasne za 1200 zł ty lojalności wobec pracodawcy oczekujesz .Nie rozsmieszaj mnie w niedzielę z rana Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Złodzieje okradli złodzieji 22.11.09, 09:05 > Jasne za 1200 zł ty lojalności wobec pracodawcy oczekujesz Ja nie oczekuje, ja nie jestem pracodawca. Ale widac niektorzy za 1200 tez sa lojalni. A od jakiej kwoty bylbys lojalny? Apetyt rosnie w miare jedzenia, jak robotnik zarabialby 6 tys, a juz w szczegolnosci nie mialby porownania, to tez by narzekal. Znalem takie przypadki, troche lepsze stanowisko produkcyjne, czlowiek zarabial wlasnie 6 tys i jeszcze marudzenie, ze za takie pieniadze to mu sie nie oplaca starac... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Napadzik na Bank. 23.11.09, 10:13 thebird1 napisał: > > No mamy wreszcie amerykę w Gorzowie i prawdziwy napad na bank przy > Pocztowej . iles lat temu juz był w Gorzowie napadzik na bank dwóch miłych małolatów się filmów naoglądało i ... napadli na bank Odpowiedz Link Zgłoś
thebird1 Re: Napadzik na Bank. 23.11.09, 12:12 I nie dodałaś ,że byli z bardzo porządnych domów . Byliby z plebsu to jeszcze mieliby odsiadkę. Równi i równiejsi. Odpowiedz Link Zgłoś