postmodern 13.02.02, 19:51 Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w weekendy? Czy może nawet sposobem na życie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro pytanie spolszczyć proszę?:) 13.02.02, 20:05 postmodern napisał(a): > Czym dla was jest clubbing? Czy tylko sposobem na spędzanie wolnego czasu w > weekendy? Czy może nawet sposobem na życie? Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: pytanie spolszczyć proszę?:) 13.02.02, 20:59 Klubowanie... spędzanie czasu w klubach... od jednego do drugiego... Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: pytanie spolszczyć proszę?:) 13.02.02, 23:18 postmodern napisał(a): > Klubowanie... spędzanie czasu w klubach... od jednego do drugiego... Np w klubie książki i prasy. Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 00:10 Osobiście preferuję kawiarning. Odpowiedz Link Zgłoś
suchy2? Re: Clubbing........................................?! 14.02.02, 23:34 klin! napisał(a): > Osobiście preferuję kawiarning. A ja od czasu jak zmieniłem narty to preferuję carving , tzn takie narty , że patrzysz w lewo , one skręcają w lewo , patrzysz w prawo , one skręcają w prawo , nie wierzyłem dopóki ich nie nałożyłem. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś