Dodaj do ulubionych

CZAT Z MINISTREM ZDROWIA--SKANDAL!!!!

IP: 12.11.145.* 29.01.02, 19:09
PANIE MINISTRZE, pan mowi ze "to co sie stalo w Lodzi mialo charakter
incydentalny" ????!!!! Pan jest KLAMCA albo ignorantem!!!! w obu przypadkach
radzilbym zmienic firme i wziac sie za uczciwsza prace, naprzyklad zamiatanie w
jakims szpitalu!!! Jesli ja czytam na tej samej stronie takie wypowiedzi
panskie, a obok ze odkryto lowcow skorek w Czechach, Slowacji, Bulgarii to pan
chce uciac i zatuszowac sprawe a nie mowic prawde. Ile pan bierze za
ta "Skorke" !!!!
Ludzie umieraja nie tylko na ostrym pogotowiu, ale w wiekszosci w
szpitalach!!! I pan chchce mi wmowic ze tam pracuja same aniolki.???? Niech pan
porozmawia z pacjetami starszymi w szpitalach wroclawskich, a jeszcze lepiej
szybko wezmie ich mocz do analizy i sprawdzi co za leki im sie podaje!!!Ludzie
ten minister ma duzo slodkich slow gebie i dobra stanowisko ale naszym
kosztem!!! Ilu z nas jeszcze bedzie musialo umrzec zeby ktos wypalil tych
padlinozercow!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kubag Re: CZAT Z MINISTREM ZDROWIA--SKANDAL!!!! IP: *.chello.pl 29.01.02, 19:58
      Oj, bo się ciśnienie za bardzo podniesie, no i skoro lekarze zabijają to KTO
      Cię uratuje???
      • Gość: Skora Re: CZAT Z MINISTREM ZDROWIA--SKANDAL!!!! IP: *.cyberia.com.pl 29.01.02, 20:06
        Przychodzi wnuczek do babci:
        - Babcia daj dwie dychy!
        - nie mam wnusiu... nie mam...
        - Babcia!!! dawaj dwie dychy, bo jak nie to wezwe pogotowie !
        =============
        Ziec mówi:
        "oooo, mamusia chora... A moze karetke wezwac?"
        =============
        Dwaj rycerze spotkali na lesnej drodze oslepionego i okaleczonego
        wedrowca.
        Z trudem rozpoznali w nim Juranda ze Spychowa. Zasypali go pytaniami:
        - Jurand ! Co ci sie stalo ?! - Kto ci to zrobil?!
        Jurand, jako ze mial wyrwany jezyk, nakreslil tylko kijem krzyz na piasku.
        Rycerze pokiwali ze zrozumieniem glowami.
        - Na Pogotowiu mu to zrobili...
        ===============
    • Gość: Eko Re: CZAT Z MINISTREM ZDROWIA--SKANDAL!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 21:45
      Gość portalu: Merkury7 napisał(a):

> > Ludzie umieraja nie tylko na ostrym pogotowiu, ale w wiekszosci w
      > szpitalach!!! I pan chchce mi wmowic ze tam pracuja same aniolki.???? Niech pan
      > porozmawia z pacjetami starszymi w szpitalach wroclawskich, a jeszcze lepiej
      > szybko wezmie ich mocz do analizy i sprawdzi co za leki im sie podaje!!!Ludzie
      > ten minister ma duzo slodkich slow gebie i dobra stanowisko ale naszym
      > kosztem!!! Ilu z nas jeszcze bedzie musialo umrzec zeby ktos wypalil tych
      > padlinozercow!!!!

Chyba jednak trochę się zagalopowałeś w swoich wywodach i nie zauważyłeś, iż
      stają się nielogiczne.
      Niestety, tak sie składa że właśnie w szpitalach umiera największy odsetek ludzi
      w stosunku do ludzi zdrowych. Czy to się tobie podoba czy nie, i tak jest nie
      tylko w Polsce ale i w..Ameryce. Wynika to z tego, że w szpitalu przebywają
      wyłącznie chorzy ludzie, i to w różnych stanach zagrożenia życia.
      Twoja teza więc jest zupełnie do kitu.
      Z twojej wypowiedzi, przeżartej zresztą dziwnym tonem totalnej negacji
      wspólczesnego stanu opieki zdrowotnej w tym kraju wynika jeszcze jeden wniosek.
      Sugerujesz bowiem, iż gdyby ludzie nie leczyli się w szpitalach, żyliby dłużej....
      Przyznam że jest to wniosek dość niebezpieczny, ale jak ktoś chce to przecież na
      siłę do szpitala kłaść się nie musi. Nawet z zawałem serca. Tylko czy wtedy za
      ewentualną śmierć takiego delikwenta też obwiniał będziesz wszystkich dookoła
      łącznie z lekarzami ?
      Widząc Twój sposob rozumowania, nie zdziwię się jeżeli tak by się stało.

I JESZCZE JEDNO: Bardzo jestem ciekaw, co konkretnie masz na myśli sugerując
      badanie moczu u pacjentów we wrocławskich szpitalach? Co chcesz przez to wykazać?
      Jakie według ciebie leki im się podaje? Czy masz jakieś wątpliwości co do ich
      leczenia? Twoją wypowiedzią chcesz zasugerować że coś wiesz, dlatego dobrze
      byłoby abyś podzielił się swoją wiedzą nieco bardziej, nie tylko na Forum
      zresztą...
      • Gość: Merkury7 Re: CZAT Z MINISTREM ZDROWIA--SKANDAL!!!! IP: 12.11.145.* 31.01.02, 18:49
        Eko, juz odpowiadam, tak wlasnie odebralem babcie ze jednego z tych
        wroclawskich szpitali i po przeczytaniu artykulow jak dziala ten pavulon
        ozenilem kilka faktow jak babcia wygladala przez 4 dni odkad ja tam zawiozlem(
        na szczescie osobiscie a nie karetka). Gdyby nie to ze jestem dosyc narwowy i z
        zjechalem glosno lekarza prowadzacego za klamstwa i zle obejscie, skarzac sie
        na niego dyrektorowi szpitala, oraz moze zbieznosc w czasie z wykryciem sprawy
        w Lodzi to chyba mialby on nastepne 400 w kiszeni a ja pogrzeb w domu. Teraz
        babcia sie czuje znacznie lepiej ale zaczelo sie poprawiac po awanturze i
        artykule . Mowi ci to cos? Niestety jest ona w tym wieku ze musze tych
        konowalow narazie oszczedzac, ale na ich lepkie raczki to ja juz bede patrzyl i
        na to jak beda traktowac babcie kiedy znowu tam trafi. W wieku 78 lat jest to
        prawie pewne. Chce aby to byla GODNA SMIERC jezeli juz, a nie jak w rzezni z
        rak oprawcow.
    • Gość: jacek 84 Re: CZAT Z MINISTREM ZDROWIA--SKANDAL!!!! IP: 212.160.238.* 30.01.02, 09:06
      masz 100% racji Mercury !! Minister zdrowia RŻNIE GŁUPA !!!
      To bezczelny kłamca, oddalony od rzeczywistości. I tacy ludzie są ministrami!
      Kilka dni temu Adam Sandauer publicznie owiadczył, że dla niego sprawa
      dobijania ludzi przez lekarzy, to nic nowego. Już kilka lat temu WIELOKROTNIE
      pisał do Ministra Zdrowia w tej sprawie. Do dzisiaj nie otrzymał ŻADNEJ
      odpowiedzi. Minister nigdy nie był chyba w Olsztynie !
      To samo oświadczył prof. Zoll.
      Można jednoznacznie oskarżyć KAŻDEGO poprzedniego a i obecnego też ministra
      zdrowia że świadomie milczeli w tej sprawie, wiedząc i znając temat od
      organizacji praw pacjenta.-
      ============================================
      A na koniec dygresja do Naczelnej Izby Lekarskiej :
      Poziom wiedzy medycznej we Francji jest wyzszy niż w Polsce. Tam średnio co
      roku karanych jest ok 700 lekarzy, wtym ok. 30 odbierany jest licencjat NA
      ZAWSZE. W polsce ANI JEDEN LEKARZ nie został ukarany, choćby czasowym
      zawieszeniem praktyki.
      Polacy !! Jakich my mamy cudownych GENIUSZÓW - LEKARZY !!!!!!
      Wszystko potrafią ..... dosłownie.
      • Gość: j23 Re: CZAT Z MINISTREM ZDROWIA--SKANDAL!!!! IP: *.srkch.pik-net.pl 30.01.02, 10:04
        sama prawda
        w polsce w pogotowiu aja licencje ale 00 na zabijannie!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: keks Re: CZAT Z MINISTREM ZDROWIA--SKANDAL!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 09:33
      Coraz bardziej jestem przekonany, że na czele resortu służby zdrowia (można tu
      wpisać również inne branże) powinien być tzw. cywil - rzetelny technokrata, nie
      uwikłany przez to w żadne koneksje zawodowe. Przypomnijcie sobie
      dotychczasowych ministrów zdrowia. Wszyscy byli aktywni zawodowo jako lekarze
      nim przyszli na stołek. I co? Zawsze mieli "coś" na usprawiedliwienie anomalii
      w służbie zdrowia - i to było i jest chore. Aktualny minister też już
      się "popisał": wydarzenia jak w Łodzi są wg niego marginesem. I sam podał, że
      takie zjawiska można przypisać 9 ośrodkom na 30 w kraju. 9 do 30 to jest ok.
      30% - i to jest margines??? Nie mam zaufania do tego człowieka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka