Gość: Bernard IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 16.02.04, 21:18 Kto lub co to jest "fisz" ?? Pierwszy raz o tej rybce (niegramatyczna) usluszalem. Wdzieczny bede za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Fisz w klubie "Fsamras" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 06:14 Fisz to zmutowany potomek Waglewskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Fisz w klubie "Fsamras" IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 17.02.04, 06:25 Hey ja, Ok, rozumiem. Wiem gdzie nie bede... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FISH fan FISH - Nie wiesz co tracisz ;p IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.04, 08:51 Braki w Twojej kulturze są dość duże :p no to sie doedukuj: Fish (właściwie Derek William Dick) - urodzony 25 kwietnia 1958, szkocki artysta rockowy - wokalista, kompozytor i autor tekstów. Najbardziej znany z występów z neoprogresywną grupą rockową Marillion. Miał znaczący udział w jej sukcesach jako autor niebanalnych tekstów oraz współkompozytor muzyki. W swej artystycznej osobowości jest często porównywany do Petera Gabriela. W 1989 Fish opuścił grupę i rozpoczął karierę solową. Zwykle nagrywa neoprogresywne w stylu, tematyczne albumy. Współpracował także z takimi muzykami jak Tony Banks, Peter Hamill i Ayreon. Nagrał wiele albumów i jest nadal aktywnym i tworzącym artystą. Nic Ci nie mówi "FISH" i "Marillion" ?? - przykro mi ... Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: FISH - Nie wiesz co tracisz ;p 17.02.04, 09:07 Fish to Fish, a Fisz to Bartek Waglewski, hiphopek. Nie wiedziałem, że Fish nazywa się Dick. Trochę chyba śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: FISH - Nie wiesz co tracisz ;p 17.02.04, 11:27 klin napisał: > Nie wiedziałem, że Fish nazywa się Dick. Trochę chyba śmiesznie. Wieloryb nie ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
bar10der Re: FISH - Nie wiesz co tracisz ;p 17.02.04, 09:26 Oj chłopaku trochę ryby Ci się pomyliły.Zdaje się, że sporo ludzików zna FISHA oryginalnego, a tego w wersji polskiej niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: FISH - Nie wiesz co tracisz ;p IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 17.02.04, 09:29 Hey, Rozumiem, Pozostane, dziekuje, przy Goreckim... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FISH fan Re: FISH - Nie wiesz co tracisz ;p IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.04, 11:45 heh no tak, racja ... ten fisz to nie FISH ;) a ten Fisz ... <no comment> ale przyjamniej doedukowało się społeczeństwo fiszowe w wersji polskiej, hehe. Ja tam tej polskiej ryby raczej nie strawię. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel a gdzie jest ten klub IP: 212.244.224.* 17.02.04, 11:19 pytam powaznie - nie wiem, gdzie w gorzowie jest ten klub. Proszę o pomoc!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
barteno Re: a gdzie jest ten klub 17.02.04, 11:29 Trza sie nieco natrudzic by go odnalezc. Lokaliza jest raczej gleboko undergroundowa (mimo iz nie jest pod poziomem gleby). A mianowicie podworko między ul. Sikorskiego a Nadbrzeżną na wysokości ogródka Metrowego. Niejaka hurtownia Nilago jest w pobliżu. I calkiem niedawno runął w pobliżu mur na auto (więc może jakoś to Cię pokieruje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Fisz w klubie "Fsamras" IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.04, 16:14 czesc. mam dwa bilety na Fisza na srode do Fsamras, sprzedam oba za 35 zeta, jesli jest ktos zainteresowany - piszcie kate_gorzow@interia.pl tylko szybko, bo jutro koncert, sprzedam gdzies na miescie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja14 Re: Fisz w klubie "Fsamras" IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.04, 00:05 he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fsamras Re: Fisz w klubie "Fsamras" IP: *.icpnet.pl 14.12.14, 11:53 Fsamras Agencja Reklamowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w3d Re: Fisz w klubie "Fsamras" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.14, 15:39 hał macz is de fisz? kol mi maniana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fsamras Re: Fisz w klubie "Fsamras" IP: *.icpnet.pl 18.01.15, 17:30 Nowa strona internetowa agencji FSAMRAS Agencja reklamowa Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: befak Re: Fisz w klubie "Fsamras" IP: *.icpnet.pl 16.03.15, 21:00 Szczerze polecam jeśli tylko chcecie stracić kasę i nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
hiro_polska fisz nie fisz ale 19.01.15, 22:51 tak sobie słucham ale: www.youtube.com/watch?v=PZ2MGb5CpHM to moja muza ,czyli z jajem(nie ważne raki rok). i tak się zastanawiam jak jeden facet ich wszystkich zaprasza ot tak sobie do doliny szarloty a takie miejskie "mózgi" serwują nam serek z pod czapy. owsik też.z taką kasą nic nie robią? byliście kiedyś tam ? nie to jedźcie. wkleję link www.youtube.com/watch?v=cqGxpx4hK6I reszta dla cykniętych fanów muzyki. www.youtube.com/watch?v=mqhhPAWhufg niestety nie można nagrywać ale zawsze coś przemknie. . Odpowiedz Link Zgłoś