Dodaj do ulubionych

Gorzów Wlkp. Szukam Salki - Pomieszczenia - Pilne!

05.05.10, 22:38
Poszukuje pomieszczenia na terenie Gorzowa Wlkp. do grania na perkusji.

Przedewszystkim musi być to miejsce gdzie nikomu nie będę przeszkadzał, pomieszczenie nie musi być duże, ważne aby koszty najmu były jak najniższe.

Możliwe jest nawet uzgodnienie w jakich godzinach mozna grac tak aby nikomu nie przeszkadzac.

Może ktoś z Panstwa wie gdzie szukać takiego miejsca albo zna kogoś kto jest w posiadaniu takiego pomieszczenia.

Kontakt:
tel. 698922009
email: danielos_20@tlen.pl
gg: 2982350

Za pomoc z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • e_werty Re: Gorzów Wlkp. Szukam Salki - Pomieszczenia - P 05.05.10, 22:58

Poszukaj jakiejś Salci z salką...
      • danielos_pl Re: Gorzów Wlkp. Szukam Salki - Pomieszczenia - P 05.05.10, 23:56
        e_werty napisał:

>
        > Poszukaj jakiejś Salci z salką...

???
        • Gość: Kłodawa Re: Gorzów Wlkp. Szukam Salki - Pomieszczenia - P IP: *.dynamic.tfn.net.tw 06.05.10, 00:02
          Tu raczej nie licz na pomoc.Zajrzyj na forum lubuskiej może tam ci ktoś
          doradzi.Tutaj to tylko obsrywaja sie nawzajem.Taki Gorzowski lokalny folklor
          • e_werty Re: Gorzów Wlkp. Szukam Salki - Pomieszczenia - P 06.05.10, 00:24

Tu raczej nie licz na pomoc.

... zapros go do Klodawy! przeciez masz garaż?
            • thebird1 Re: Gorzów Wlkp. Szukam Salki - Pomieszczenia - P 06.05.10, 13:09
              Duzo wolnych jest salek parafialnych od czasu jak czarni zawładneli
              salami szkolnymi.
              Może tam Tobie pomogą.
              Tylko nie odwracaj się tyłem ...
              • lepian4 Re: Gorzów Wlkp. Szukam Salki - Pomieszczenia - P 06.05.10, 14:35
                A co stalo sie z salkami po ZSMP?
                • e_werty Re: Gorzów Wlkp. Szukam Salki - Pomieszczenia - P 06.05.10, 14:53

A co stalo sie z salkami po ZSMP

... istnieja i maja sie dobrze - zarabiaja na ZSMP
          • Gość: emsiziomal A może w Kłodawie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 19:56
            ...folklor z miasta się tam wyprowadził!
            • Gość: danielos_pl Re: A może w Kłodawie ... IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.10, 23:20
              Pewnie, może być i Kłodawa ;) Tylko gdzie?

Dzięki wszystkim za "zainteresowanie" się sprawą, jakbyście słyszeli że ktoś ma do wynajęcia jakieś pomieszczenie proszę o kontakt albo podanie mu namiarów na mnie.
              • Gość: emsiziomal Re: A może w Kłodawie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 23:37
                A nie możesz poszukać w agencjach, ogłoszeniach, ...itd..itp..
                Musisz dostać na tacy?
                Rusz szarymi troszkę...
                My tu o waznych sprawach dyskutujemy a nie o tablicy ogłoszeń...
                :)
                • danny_boy Re: A może w Kłodawie ... 07.05.10, 00:16
                  > My tu o waznych sprawach dyskutujemy a nie o tablicy ogłoszeń...
                  No właśnie! To kiedy ten Clan of Xymox w końcu?
                  • Gość: emsiziomal Jak to kiedy i gdzie??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.10, 09:11
                    www.clanofxymox.com/
                    No i niekoniecznie Bolków moze byc.......
                    Kłodawa chyba odpada!
                • Gość: danielos_pl Re: A może w Kłodawie ... IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 00:19
                  Szukam, dzwonie po ADM'ach, przeglądam ogłoszenia, pytam ludzi i robię co mogę.
                  Wiem że to nie jest tablica ogłoszeń ale napisałem tutaj tylko dlatego że jest tu wielu Gorzowian i może akurat ktoś będzie w stanie mi pomóc.

Apropo Waszych "dyskusji" na ważne tematy, to tak bym tego nie nazwał...
                  • e_werty Re: A może w Kłodawie ... 07.05.10, 00:51

jest tu wielu Gorzowian

... w realu najczęsciej na "emigracji"...
                    • Gość: emsiziomal a niech tam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 06:33
                      ...wiem , że łomoczą na bebnach w MDK przy Tearealnej, kiedyś w Chemiku na
                      Drzymały...może zapytaj sie w tych miejscach i pozwolą sie talentowi rozwijać!
                      • Gość: Danielos_pl Re: a niech tam.... IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.10, 16:40
                        W mdk'u już byłem, w chemiku jeszcze muszę spróbować ale wiem że jakiś czas temu już wyrzucili stamtąd jeden Gorzowski zespół ;)
                        • Gość: aaaaaaaa Re: a niech tam.... IP: *.chello.pl 07.05.10, 16:57
                          jak nie bedziesz chlał to cie nie wyrzucą
                          • madeleine_married salka 07.05.10, 23:12
                            Kiedyś spotkałam fantastycznego chłopaka który jest muzykiem, perkusistą. Należy
                            tez do Kościoła Zielonoświątkowego. Kościół ma zwój zespół, ma tez salę na
                            Słonecznej (na piętrze pawilonu handlowego). Zapytaj tam.
                            • Gość: fan Re: salka IP: *.chello.pl 07.05.10, 23:22
                              Wystarczy troche zielonych przynieśc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka