emsiziomal 10.05.10, 17:33 ...tego zaszczytnego tytułu !!!! wiadomosci.onet.pl/2166801,69,tytul_wioskowej_idiotki_roku_przyznany,item.html :) Ale nie zrobię sondy w tej sprawie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fju fju Re: dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 17:38 zrob ;) idz na calosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 17:44 Sie nie odważę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re do danny-boy IP: *.access.telenet.be 10.05.10, 23:05 tak to moja opinia i co???Podwazasz ja?Masz prawo do swojego zdania,a ja do swojego....Ale pewnie ty nie masz zadnego zdania nt San Marino,bo widziales to panstewko tylko w necie lub TV:-)))Ten temat postu typowo pasuje do jego autora-emsiziomala (typ musze zwrocic na siebie uwage nawet jak nie mam nic do powiedzenia- napisania),a teraz widze,ze mam jeszcze jednego fana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Re do danny-boy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 23:43 Danny...wyciągasz zbyt pochopne wnioski............. Nie prowokuj UE do cofnięcia nam dotacji. Ja oczywiście myślałem o koziemajacejradio......a nie o naszej żonie strusia"szybkobiegacza". Jak mogłeś wyciągnąć takowe wnioski...nie rozumiem!!!!!!!!! :))))))))))))) Ale wątek przytoczyłeś trafny. JoannoP wierz mi i ziomalemsi i danny...widzieli więcej , wiedzą więcej i myśla bardziej niż...tobie sie wydaje. Ale pozdrawiam i gratuluję szybkiej reakcji mieszkanki wojskowych (tfu) bloków na Piaskach! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Re do danny-boy 11.05.10, 08:30 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Danny...wyciągasz zbyt pochopne wnioski............. wiesz emsi - znamy Twoje faworytki nic nie musisz pisać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Zatem....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 08:38 ............................................................ .....................................!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Re do emsi IP: 91.194.202.* 11.05.10, 10:48 i znowu piszesz,aby zaistniec???Drugi Wieczorek nietrafny detektyw????Chcesz dac mi do zrozumienie,ze cos wiesz o mnie ;-))) i na publicznym forum podajesz niepoprawne prywatne info ;-))) juz wyprowadzam ciebie z bledu-NIGDY nie mieszkalam na Piakach ;-)))ale pewnie ty wiesz lepiej ;-) A to gdzie ty czy danny bywacie kompletnie mnie nie interesuje.To tylko swiadczy o forumowiczu dannym,ze gdzies wyszukuje moj post i przykleja w glupim temacie kompletnie wyrwany z kontekstu...Jak bylby w San Marino to przypuszczam,ze zgodzilby sie z moimi spostrzezeniami.Emsiziomal podaruj sobie wypisywanie na moj temat na publicznym forum,szukaj innych mozliwosci zaistnienia tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Re do danny-boy 11.05.10, 10:43 > Ale pewnie ty nie masz zadnego zdania nt > San Marino,bo widziales to panstewko tylko w necie lub TV:-) Dobrze, że mam Internet, bo w TV nie wszystko da się obejrzeć. Z Gorzowa najdalej wybyłem do tej pory nad Nierzym. Ale gdybym już gdzieś kiedykolwiek pojechał i to świadomie, ustaliłbym sobie po co tam jadę. Ponadto zawsze w centrach miast (wiem to oczywiście z TV i Internetu), nawet mocno zabytkowych, spodziewałbym się, że będzie tam kwitł handel, bo w głównej mierze z turystyki takie miejsca żyją i jest to też coś w rodzaju folkloru. Krytykowanie tego zjawiska jest moim zdaniem bez sensu. Och, jak ja zazdroszczę ci, że możesz tyle podróżować i przedstawiać wnikliwe oceny dla tych, którzy nie mogą wszystkiego zobaczyć. Ale już się ociepla i wkrótce znowu nad Nierzym se pojadę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Re do danny-boy IP: 91.194.202.* 11.05.10, 11:39 W tym glupim temacie zacytowales moja opinie nt San Marino,kompletnie wyrwana z kontekstu (opinia byla pod artykulem nt San Marino).Nie obchodzi mnie gdzie ty bywasz i co robisz,masz prawo do wlasnego zdania i w koncu je napisz.Skoro byles w San Marino to pewnie wiesz ze tam nawet w kilku ekskluzywnych sklepach sprzedaja podrobki jako oryginaly (nawet z podrobionymi znakami oryginalnymi halogenowymi)troche taniej tlumaczac,ze nie placi sie podatku VAT.Podrobki identyczne jak oryginaly (roznia sie od chinskich podrobek,ktore sprzedaja w PL),ale sa podrobkami.Sprzedawcy (nasi rodacy zapewniaja o oryginalnosci,wystawiaja certyfikaty).Czy uwazasz,ze to ok?Sama dalam sie nabrac,a zapewniam ciebie,ze nie zamierzalam kupowac podrobek.Wlosi lubia inwestowac w oryginalne rzeczy,a firmy je produkujace sa stratne.W PL od czasu do czasu likwiduja podroby,a tam sprzedaja je LEGALNIE.Czy uwazasz,ze tak powinno byc? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Re do danny-boy 11.05.10, 11:44 Gość portalu: jona napisał(a): > to > pewnie wiesz ze tam nawet w kilku ekskluzywnych sklepach sprzedaja > podrobki jako oryginaly (nawet z podrobionymi znakami oryginalnymi > halogenowymi) Kurde, ja nie byłam w takich sklepach. I tych znaków halogenowych nie widziałam. :( Prowincjuszka ze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re:do calamy IP: 91.194.202.* 11.05.10, 13:16 > Prowincjuszka ze mnie Ja tego nie napisalam,ale skoro sama masz o sobie takie zdanie to pewno cos w tym jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re:do calamy 11.05.10, 13:19 Gość portalu: jona napisał(a): > Ja tego nie napisalam,ale skoro sama masz o sobie takie zdanie to > pewno cos w tym jest ;-) Oczywiście! W Gorzowie nie widziałam ani jednego znaku halogenowego. :) Może latem mi się uda. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Re do danny-boy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.10, 11:45 Gość portalu: jona napisał(a): > W tym glupim temacie zacytowales moja opinie nt San > Marino,kompletnie wyrwana z kontekstu (opinia byla pod artykulem nt > San Marino). Artykuł nie był na temat San Marino, tylko na temat włoskiej Armaty najeżdżajacej ten mały kraj. Dannyego wtręt jak najbardziej na miejscu; pisząc nie na temat dowiodłaś swoich wielkich szans w konkursie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: Re do logina IP: 91.194.202.* 11.05.10, 13:18 login skoro artykul byl o "Artykuł nie był na temat San Marino, tylko na temat włoskiej Armaty > najeżdżajacej ten mały kraj." to nie byl o San Marino ;-)i gdzie tu logika???Pewnie w tym,ze piszac to zle poczules sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re do logina IP: 91.194.202.* 11.05.10, 13:21 login skoro artykul byl o "Artykuł nie był na temat San Marino, tylko na temat włoskiej Armaty > najeżdżajacej ten mały kraj." to nie byl o San Marino ;-)i gdzie tu logika???Pewnie w tym,ze piszac to zle poczules sie Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Re do danny-boy 11.05.10, 11:59 > Wlosi lubia inwestowac w oryginalne rzeczy W podrabianiu rzeczy i wciskaniu kitu cudzoziemcom są doskonali. Akurat jestem w stanie uwierzyć, że ci Polacy w San Marino w dobrej wierze zachwalali, że produkt jest oryginalny, bo tak właśnie kupili we włoskiej hurtowni. Mój przyjaciel zajmuje się od lat importem ciuchów i okularów z Włoch. Stary wyga, kupował legalnie z fakturami, ale to i tak nie zniechęciło Włochów do wciśnięcia mu raz podróbek, także z superoryginalnymi znakami i metkami. Oczywiście hurtownik wszystkiego się wyparł, a włoska policja uznała rację Włochów, a nie poszkodowanych Polaków. To nie jest biznes na poziomie bazarowych sprzedawczyków, tylko dobrze zorganizowanej mafii. I uwierz mi, że kompletnie nie interesuje mnie wyszukiwanie twoich wypowiedzi po różnych forach, a jedynie czasami zwracam uwagę na „wyróżniające się”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re do danny-boy IP: 91.194.202.* 11.05.10, 13:26 uwierz mi, że kompletnie nie interesuje mnie wyszukiwanie twoich wypowiedzi po różnych forach, a jedynie czasami zwracam uwagę na „wyróżniające się”. wierze ci,ale po co ten link w tym temacie to tylko ty wiesz.... Jak czytales spedzilam we Wloszech kilka tygodni i tak jak uprzedzali mnie moi przyjaciele z pracy bylam zawiedziona tym pobytem,a szczegolnie zachowaniem tubylcow.Mozna im wiele zarzucic (nie znaja obcych jezykow,sa rasistami i szowenistami,brudasami,ale tego,ze w firmowych sklepach sprzedaja "badziewie" to juz nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Re do danny-boy 12.05.10, 00:10 > Mozna im wiele zarzucic > (nie znaja obcych jezykow,sa rasistami i szowenistami,brudasami,ale > tego,ze w firmowych sklepach sprzedaja "badziewie" to juz nie.... To musiałaś mieć naprawdę pecha, jak natrafiłaś na takich rasistów i brudasów, myślałem, że tak jest tylko w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Re do danny-boy 12.05.10, 14:24 jak natrafiłaś na takich rasistów i brudasów ... Włochy pod W-wą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju a co z faworytem? IP: *.gpsk.am.poznan.pl 11.05.10, 13:06 jakies sugestie? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: a co z faworytem? 11.05.10, 13:13 Gość portalu: fju fju napisał(a): > jakies sugestie? a Ty? masz jakąś propozycję? emsiego propozycję znam - nie musi pisać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Ja też mam swoja faworytkę do ..... IP: *.proserwer.pl 11.05.10, 13:33 Śmieszne towarzycho z byle gów.. robią pyskówkę na całą gorzowska wieś. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ja też mam swoja faworytkę do ..... 11.05.10, 13:35 Gość portalu: Aga napisał(a): > Śmieszne towarzycho z byle gów.. robią pyskówkę na całą gorzowska wieś. to taki lokalny folklor ;) zostań - spodoba Ci się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Ja też mam swoja faworytkę do ..... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 11.05.10, 14:03 wszystkie chwyty dozwolone? :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Ja też mam swoja faworytkę do ..... 11.05.10, 14:10 jakoś nie widziałam tu zahamowań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Ja też mam swoja faworytkę do ..... 11.05.10, 14:02 Jona - powinnas siedziec w Sèvres pod Paryżem ... jako wzorzec blondynki! P.S. ... i jakis Wloch co by cie odkurzal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona do ewerty IP: *.access.telenet.be 11.05.10, 22:26 W Paryzu i okolicach bywam,ostatni raz 2 tygodnie temu u znajomych,ale pod Paryzem nigdy nie bylam....:-))Blondynka nigdy nie bylam i raczej nie bede,ale znam wiele madrzejszych od ciebie,choc ty nie blondynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Po co ty Jona wchodzisz w pyskówkę IP: *.pl 11.05.10, 14:17 z tym śmiesznym towarzystwem.Jeszcze parę postów i sprowadzą cie do swojego rynsztokowego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Po co ty Jona wchodzisz w pyskówkę 11.05.10, 14:30 Gość portalu: Bart napisał(a): > z tym śmiesznym towarzystwem.Jeszcze parę postów i sprowadzą cie do swojego > rynsztokowego poziomu rynsztok? A ja naiwna czułam się jak Statler i Waldorf z Muppetów. I powiem jeszcze, że lubię Jonę i jej posty. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Po co ty Jona wchodzisz w pyskówkę 11.05.10, 14:35 sprowadzą sie do twojego rynsztokowego poziomu .. zgadza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Chyba poprosze Adminów.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 14:55 ...o kasację tego wątku.... Wyciągacie takie wnioski, ze (nomen omen) fiu fiu.... Szkoda mi tylko jednego... Co zawiniło San Marino? Jono cóż uczyniło Ci to ksiestwo, że postanowiłaś je zbezcześcić na tym forum? Przypomina mi sie skecz : ....w tym jest sęk....potem tartak i las...a na końcu taki mały duplerek. :)) demotywatory.pl/1504126/Nieczyste-mysli Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Chyba poprosze Adminów.... 11.05.10, 15:20 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > ...o kasację tego wątku.... I dobrze. :) Powinno być Ci głupio, Jona Ci komplementy prawi na forum, a Ty się nabijasz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Chyba poprosze Adminów.... IP: *.gorzow.mm.pl 11.05.10, 15:41 emsiziomal napisał(a): Ja też mam swoja faworytkę do ..... ...tego zaszczytnego tytułu !!!! wiadomosci.onet.pl/2166801,69,tytul_wioskowej_idiotki_roku_przyznany,item.html calama napisała: Powinno być Ci głupio, Jona Ci komplementy prawi na forum, a Ty się > nabijasz. ; Tu Calama to chyba przegięłaś ????? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Chyba poprosze Adminów.... 11.05.10, 15:49 Gość portalu: Asia napisał(a): > Tu Calama to chyba przegięłaś ????? gdzie dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Chyba poprosze Adminów.... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 11.05.10, 15:55 3cm w lewo od centralnego punktu na monitorze Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Chyba poprosze Adminów.... 11.05.10, 15:57 Gość portalu: fju fju napisał(a): > 3cm w lewo od centralnego punktu na monitorze tam to mam Twoje zdjęcie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Chyba poprosze Adminów.... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 11.05.10, 16:08 ale to sprzed operacji? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Chyba poprosze Adminów.... 11.05.10, 16:12 Gość portalu: fju fju napisał(a): > ale to sprzed operacji? > ;) obszaru operowanego nie ma na zdjęciu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Chyba poprosze Adminów.... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 11.05.10, 16:24 a to dobrze, bo juz sie wystraszylam ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Tak sobie myslę.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 18:34 ...czy Wy nie pracujecie? Wypisujecie te bzdury w godzinach pracy. PKB maleje, nie będzie kasy na "tradycyjne świąteczne zakupy" w sklepie NIE DLa (nomen omen ) IDIOTÓW! Do roboty....bo kto mi pierwszego marną rencinę przyniesie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Tak sobie myslę.... IP: *.gpsk.am.poznan.pl 11.05.10, 18:54 wypraszam sobie, to nie sa bzdury tylko powazna wymiana pogladow a po rentke to sam sobie idz i nie licz na innych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_z_lasu Re: Chyba poprosze Adminów.... 14.05.10, 09:33 Ty to się może już lepiej zajmij pakowaniem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Chyba poprosze Adminów.... 14.05.10, 09:38 czarownica_z_lasu napisała: > Ty to się może już lepiej zajmij pakowaniem... ;) a Ty z tego prawdziwkowego lasu jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_z_lasu Re: Chyba poprosze Adminów.... 17.05.10, 14:34 calama napisała: > a Ty z tego prawdziwkowego lasu jesteś? Kochana! Jak ja odpowiednio poczaruję, to nie takie grzybki w moim lesie znajdziesz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Chyba poprosze Adminów.... 18.05.10, 09:43 czarownica_z_lasu napisała: > Kochana! Jak ja odpowiednio poczaruję, to nie takie grzybki w moim lesie > znajdziesz... ;) chyba nieźle działają te Twoje grzybki - jak już chcesz emsiego zabrać na urlop :P poprosze porcyjkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_z_lasu Re: Chyba poprosze Adminów.... 18.05.10, 09:46 calama napisała: > chyba nieźle działają te Twoje grzybki E, to jeszcze te eliksiry z soboty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Chyba poprosze Adminów.... 18.05.10, 09:59 czarownica_z_lasu napisała: > E, to jeszcze te eliksiry z soboty :))) te toskańskie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Chyba poprosze Adminów.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 09:50 > chyba nieźle działają te Twoje grzybki - jak już chcesz emsiego > zabrać na urlop :P --------------------------------------------------------------No wcale mnie "przedmiotowo" nie traktujecie.... Mam jeszcze cos do powiedzenia> Czy już "pozamiatane"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Chyba poprosze Adminów.... 18.05.10, 10:00 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Mam jeszcze cos do powiedzenia> Czy już "pozamiatane"? > :) no do głowy nam nie przyszło, że byś nei chciał ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: Chyba poprosze Adminów.... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.05.10, 15:14 Pakowanie to ja mam na drugie.... Nie rób czarownico konkurencji ...jo nie rozumiem dlaczego chcesz ja wyprzedzic ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica_z_lasu Re: Chyba poprosze Adminów.... 18.05.10, 09:09 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): > Pakowanie to ja mam na drugie.... No, jak jeszcze weki robisz porządne, to Calamy stary nie jedzie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Chyba poprosze Adminów.... 18.05.10, 09:48 Ty uważaj! Pomysł mi się spodoba i będzie afera. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re:do Barta IP: *.access.telenet.be 11.05.10, 22:29 nie wchodze w dyskusje,to jest forum i pisze to co mysle.Bardzo dobrze zdaje sobie sprawe,ze wiele wypowiedzi kierowanych do mnie to prowokacje,ale...pozostaje soba,bo czasem i ludziom ograniczonym mozna cos wytlumaczyc....moze zrozumieja... Typ emsi,logina i calamy to specjalne zjawiska socjologiczne...pisac byle co aby pisac,aby zostac zauwazonym,aby "namieszac"...mozna przyzwyczaic sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal hop, hop... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 22:38 ...jestes Joanno naszą odskocznią do świata gwiazd, kariery i sukcesów!!! Taka trampolina....odskocznia od szarej rzeczywistości. Jesteś jak ...cebula...im bardziej Cie odkrywamy, tym wiecej łez wylewamy. Z radości. Ja Ci za to szczerze dziękuję!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karioka Re:do Barta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 22:44 Asiu...w Paryżu byłaś od 14 do 16 kwietnia :) A widok na "Paryz z rury w centrum Pompidou...uroczy". Chyba nawet bezcenny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona powrot do tematu IP: *.access.telenet.be 11.05.10, 22:57 Ciesze sie,ze podoba sie....ale moze powrot do tematu...:-))),a skoro znamy sie to nowe zdjecia z nowej wycieczki beda w ten we,bo u mnie swieto juz od czwartku i trzeba gdzies pojechac... Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re:do Barta 12.05.10, 00:15 > A widok na "Paryz A gdzie to można obejrzeć oprócz na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re:do danny IP: 91.194.202.* 12.05.10, 13:53 wszedzie w internecie -wpisujesz w google PARYZ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re:do danny 12.05.10, 14:25 wpisujesz w google ... czy siwizna leczy z "blondynizmu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus nie leczy, tylko ukrywa. IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.10, 23:02 e_werty napisał: > ... czy siwizna leczy z "blondynizmu"? nie. jeszcze nikt nie stał się mądrzejszy jedynie z tego powodu, że już od wielu lat jest głupi. Odpowiedz Link Zgłoś