bardgorzowski 08.03.04, 05:47 ... wszystkim Niewiastom zycze usmiechu od Losu, Krotko mowiac Wszy<stkiego Najlepszego !!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bardgorzowski Re: Z okazji Dnia Kobiet ... 08.03.04, 05:57 ... wszystkim Niewiastom zycze usmiechu od Losu oraz ..., krotko mowiac Wszystkiego Najlepszego !!! :-))) P.S. Tak to powinno wygladac. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Z okazji Dnia Kobiet ... IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 08:47 Się przyłączam do życzeń!!! pozdrawiam panie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwadrylion Do barda IP: *.gorzow.mm.pl 08.03.04, 12:00 No i czemu sie powtarzasz.Masz swoje stado pochew w domu to ich pilnuj,a inne niech cię nie obchodzą.To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Do barda 10.03.04, 17:41 Gość portalu: Kwadrylion napisał(a): > No i czemu sie powtarzasz.Masz swoje stado pochew w domu to ich pilnuj,a inne > niech cię nie obchodzą.To tyle. Chlopcze, przynosisz wstyd Gorzowowi a takze firmie Multimeda, przez ktora wchodzisz do internetu. P.S. Z twoich tekstow wynika, ze masz problemy ze swoja psycho, ze najprawdopodobniej jestes pedofilem. Zapewne wiesz, ze pedofilia jest karalna, a i w wiezieniu mialbys zapewne "mile" powitanie. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Z okazji Dnia Kobiet ... 08.03.04, 20:46 Dziękuję Bardzo:)))) wbrew powszechnej opinii i modzie na wieszanie psów na 8 marca, bardzo lubię to święto:) Cieszy mnie, ze mogę głosować, uczyc się, pracować, dokonywac wolnych wyborów. Martwi, że wciąż jeszcze za tą samą pracę mogę dostać mniejszą zapłatę i jestem, dzieki swojej płci, szczególnie zagrożona bezrobociem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misska Re: Z okazji Dnia Kobiet ... IP: *.gorzow.mm.pl 08.03.04, 23:56 Od Bernarda życzeń sobie nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Z okazji Dnia Kobiet ... IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 09.03.04, 09:03 Hey misska, Przepraszam. Nie wiem dlaczego sie dasasz... Zyczenia oczywiscie byly jedynie dla kobiet... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobieta Hey Bernard IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.04, 09:34 Powiedz mi kiedy będzie dziń zboczeńców i pedałów.Chętnie złożę ci wtedy życzenia.Zgadnij jakie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginekolog W dniu Dnia Kobiet ... IP: *.gorzow.mm.pl 10.03.04, 09:39 A ja życzę wszystkim samicom rodzaju ludzkiego jak najgłębszej penetracji pochew przez męskie penisy z obopólną przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś