Dodaj do ulubionych

13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim

12.06.10, 02:58

Mieszkańców Województwa Lubuskiego, którzy pragną wykonać Testament
Polski Walczącej, serdecznie zapraszamy na godz. 16.30 na
niedzielny obiad z doktorem Kornelem Morawieckim do gorzowskiej
restauracji Lafayette, mieszczącej się przy ul. Borowskiego 8.

Legendarny założyciel „Solidarności Walczącej” - największej w
stanie wojennym konspiracyjnej organizacji;
Najdłużej ukrywający się działacz solidarnościowego podziemia;
Dwukrotnie deportowany na zawsze z Polskiej Rzeczypospolitej
Ludowej, tyleż samo wracający doń nielegalnie przez zieloną granicę;
W jego Honorowym Komitecie Poparcia zasiada Władimir Bukowski –
legendarny radziecki dysydent, którego nie odważył się zamordować
Leonid Breżniew, a Władimir Putin boi się wpuścić na terytorium
Federacji Rosyjskiej;
„Największy wróg ustroju socjalistycznego” - w zachowanych
dokumentach Służby Bezpieczeństwa.

Pobiesiaduj z kandydatem w wyborach prezydenckich, któremu sondaże
nie dają 1% poparcia.

kornelmorawiecki-razem.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: HE HE HE Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.10, 08:03
      Aleś mnie rozbawił mam iść na spotkanie z błedem statystycznych :)
      • Gość: Hektor Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim IP: *.gorzow.mm.pl 12.06.10, 08:30
        Idż lepiej na spotkanie z "wujkiem Bronkiem"- co PO jest skowronkiem.
        Tusek - nagle pokochał pałacowe żyrandole???
        Wreszcie, będą się spotykać za pieniądze podatnika w pałacu - zamiast na
        cmentarzu.
        Miro,Rychu i Zdzichu = obraz PO - lski kolesiowej,POważnie chorej - POlski
        tuskowej.
        • Gość: HE HE Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.10, 08:42
          I tu sie mylisz pójde na spotkanie ale z Napieralskim. Bo jestem czerwony ,
          komuch , Ubek , czerwona zaraza itp.
          • Gość: nicelus Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.10, 10:22
            HE HE napisał:

> Bo jestem czerwony ,
            > komuch , Ubek , czerwona zaraza itp.

czyli w drugiej turze wyborca komorowskiego?

• Gość: HE HE Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.10, 10:31
              I tu sie mylisz w drugiej turze ja komuch , ubek , czerwona zaraza zagłosuje na Jara
              • Gość: nicelus Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.10, 11:08
                HE HE napisał:

> I tu sie mylisz ...

a ja słyszałem od komucha,
                że kiedy się wypełnią dni
                i głosować przyjdzie latem,
                do urn czwórkami będą szli
                żołnierze z wu-es-i.

• slawek_wieczorek A Ty przyjdź, Hektorze! 12.06.10, 12:19
          Poznaliśmy się na spotkaniu z Wiktorem Suworowem. Warto znów się spotkać i porozmawiać.
      • Gość: nicelus Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.10, 10:30
        HE HE HE napisał(a):

> Aleś mnie rozbawił mam iść na spotkanie z błedem statystycznych :)

napieralskiemu w sondażu rośnie,
        ale nie wiem czy jest czego
        gratulować. ten sondaż pokazuje ciekawą prawidłowość, że w polsce im mądrzejszy
        kandydat, tym ma mniejsze poparcie wyborców. zupełnie odwrotnie jest w niemczech.

• wolfenstein3d Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim 12.06.10, 11:35
          napieralski akurta mądry nie jest

"bezpłatna służba zdrowia dla wszystkich" jakby ona nie była płacona z podatków
          podatników tyle ze to urzędnik decyduje na co ile komu tej kasy przeznaczyć czy
          na szpital czerwony w gorzowie zadłużający się na 200 mln złotych czy jakiś
          dobrze prosperujący.

A jakby nie pobierać składek zdrowotnych tylko każdy by płacił za leczenie
          bezpośrednio do szpitala (bo i tak teraz jak zachorujesz to musisz się leczyć
          prywatnie bo żaden lekarz z państwowej polikniniki cię dobrze nie wyleczy chyba
          ze dostanie kopertę) to będą płacić tylko tym dobrym szpitalom które faktycznie
          leczą i nie zadłużają się bo by upadły.

dlatego potrzebna jest prywatyzacja wszystkich szpitali.
          • Gość: HE HE Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.10, 11:59
            Panie wolfi akurat prezydent w tych kwestiach ma gówn... do gadania i może
            obiecywać nawet po 400 milionów dla kazdego Polaka. Wiekszość pierdół które
            obiecuja wyborcom kandydaci na prezia nie są w stanie zrealizować ale ciemny
            lud o tym nie wie. Zazwyczaj kampania wyborcza na Prezydenta jest podobna do
            kampani do Sejmu.Zwykła kiełbasa wyborcza i nic pozatym
        • slawek_wieczorek Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim 12.06.10, 12:23
          Gość portalu: nicelus napisał(a):

> im mądrzejszy

Czy mądrzejszy jest "profesor" Władysław Bartoszewski czy "magister" Aleksander Kwaśniewski?
      • slawek_wieczorek Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim 12.06.10, 12:15
        Gość portalu: HE HE HE napisał(a):

> Aleś mnie rozbawił mam iść na spotkanie z błedem statystycznych :)

Nie jest tak źle. Popularność Aleksandra Kwaśniewskiego od lat mierzona jest w promilach.
    • wolfenstein3d Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim 12.06.10, 11:32
      a uczta będzie za free?

można przyjść na krzywy ryj się nażreć do tej "Lafayette"?

nie śmiej się ty hehe bo ile sekund wystąpienia dała mu telewizja?
      Czy sądzisz ze prezentuje niższy poziom niż Jarek z pisu który ma 40% poparcia?
      media tvp pisowskie go napiętnowały, zdaje się 10 mln ludzi ogląda dziennik w
      jedynce..
      • slawek_wieczorek Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim 12.06.10, 12:27
        wolfenstein3d napisał:

> a uczta będzie za free?
        >
        > można przyjść na krzywy ryj się nażreć do tej "Lafayette"?

Każdy płaci za siebie.
        • wolfenstein3d Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim 12.06.10, 18:18
          > Każdy płaci za siebie.

łe to słabo, a jak są w hotelu mieszko nieraz spotkania przedsiębiorców to
          staropolska kuchnia jest za free zdaje się.
      • Gość: west bank Spotkanie sponsoruje BZWBK ? ;-> IP: *.icpnet.pl 12.06.10, 12:29
        .
    • Gość: nicelus Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.10, 11:41
      dobry tekst na lato. czarnecki to jednak bardzo dobry obserwator. ubawił mnie.

• wolfenstein3d Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim 12.06.10, 12:05
      podoba mi się jak tu doje**ał lepperowi:

www.youtube.com/v/S_eoyZCMg-Q&rel=1&color1=d6d6d6&color2=f0f0f0&border=0&fs=1&hl=en&autoplay=0&showinfo=0&iv_load_policy=3&showsearch=0
      • Gość: ele ! Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim IP: *.ztpnet.pl 13.06.10, 14:39
        Morawiecki to chyba JEDYNY ! kandydat do strawienia ! bo reszta to
        mafia chazro-żydowska !!
    • Gość: nicelus Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.10, 16:19
      co z tego, że morawiecki mądrze mówi, skoro poparciem większości wyborców cieszy się ten, kto opowiada głupoty o wychodzeniu z nato (prawdopodobnie utrwalone w podświadomości podczas rozmów z kumplami w moskwie) i w ogóle się na to stanowisko nie nadaje.

• slawek_wieczorek Hektorze! 14.06.10, 02:13
      Szkoda, że po nagraniu w Telewizji Polskiej nie przeniosłeś się do Kawiarni "Śnieżka".
      Gdy odwoziłem kolegę J., opowiadał, jak spotkaliście się w tramwaju.
    • slawek_wieczorek Relacja w "Gazecie Wyborczej" 15.06.10, 00:29
      Miłej lektury:

wyborcza.pl/1,91446,8009051,Kornel_Morawiecki__mam_rozne_pretensje_do_Kaczynskiego.html
    • Gość: Pentagon Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim IP: *.vectro.com 15.06.10, 09:20
      Czy następne lata mają polegać na szukaniu wrogów ideologicznych i
      rozwoju turystyki na klęcząco ?
      Z całym szacunkiem dla Pana Kornela- te czasy już minęły i pora na
      konkrety a nie ciągłe życie z duchami minionych lat.
      A dlaczego przedruk wywiadu Kornela jest w "ministerstwie prawdy"?
      Przyczyna jest prozaiczna .Kornel jedzie po Kaczyńskim i to się Michnikowi
      zapewne spodobało.Kornel jest następnym pożytecznym idiotom w rekach wybiórczej
      • slawek_wieczorek Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim 16.06.10, 01:04
        W największych aferach gospodarczych po 1989 roku brali udział funkcjonariusze i tajni współpracownicy peerelowskich służb specjalnych.
        To co Niemcy czy Czesi zrobili w niecały rok, u nas wlecze się już drugą dekadę.
        Morawiecki wypowiada szczerą prawdę o Kaczyńskim.
    • Gość: kolezanka Amielki Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim IP: *.com 22.06.10, 10:48
      Pan Sławomir powinien startować na prezydenta RP
    • marek_p Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim 22.06.10, 12:50
      Cześć Sławek
      Widzę, że wyrosłeś na prawdziwego forumowego herosa.
      Ja ostatnio tylko o budynkach, uczelniach.
      Chociaż nie, o teczkach IPN w ubiegłym tygodniu było.
      Może Cię zainteresuje:
      Wybory - okazja do podziękowań
      Całą moją misję diabli wzięli, gorzowianie i tak głosowali na przyjaciela pani
      Bożenny Bukiewicz.
      Tak więc - Sławek, spoko, nie tylko Ciebie nie chcą słuchać.
    • Gość: kolezanka Amielki Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim IP: *.com 23.06.10, 22:29
      Pan Sławomir kocha młodzież zwłaszcza chłopców
      • slawek_wieczorek Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim 24.06.10, 00:52
        Gość portalu: kolezanka Amielki napisał(a):

> Pan Sławomir kocha młodzież zwłaszcza chłopców

Z lasu.

www.solidarni.waw.pl/ZolnierzeWykleci.html
    • Gość: belforator Re: 13 czerwca - spotkanie z Kornelem Morawieckim IP: *.000webhost.com 01.07.10, 17:06
      Pan Sławomir powinien zostać
      administratorem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka