Dodaj do ulubionych

Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów

29.07.10, 11:14
RECYDYWA - KOMUCHY PRZEJMUJĄ TV LUBUSKĄ - SKANDAL oto skutki PO-rozumienia niby chrześcijańskiej partii z degeneratami, ateistami!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ate-istota Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.10, 11:49
      Twoim zdaniem każdy ateista to degenerat a każdy z SLD to komuch? A siebie za kogo uważasz?
      • Gość: thebird Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 29.07.10, 12:10
        No jak sie tak przyjrzeć Gurcowi to nawet podobny do komucha .hehehe
        Dobrze ,że to młodzi biorą się za rządzenie
        • Gość: . legitymacja partyjna IP: *.gorzow.mm.pl 29.07.10, 14:26
          czy jest w końcy tym członkiem SLD czy już nie? czy to wogóle zgodne
          z prawem?
        • Gość: gorzowiak Buhahahhahahahaha IP: *.devs.futuro.pl 29.07.10, 14:33
          O-Gurec, o-Gurec, o-Gurec,
          czerwony ma garniturec!
          I czapkę i sandały
          czerwony, czerwony jest cały!

Dbają o siebie Czerwone Wieprze, więc zadbały i korytko dla warchlaczka. PiS
          wrzucił jakiegoś Kotallę - nieznanego, niepartyjnego, do tego fachowca.
          Brrrr.... jak tak można!

Bierzcie przykład cienkie pisiaki z Czerwonych Pająków - oni nie mają takich
          skrupułów. Na pierwszy front walki ideologicznej rzucają sprawdzonego bojca,
          młodego, krewkiego (aż do czerwoności:) Gurca. I co najważniejsze - wszystko
          można mu zarzucić ale nie to, że jest w jakikolwiek sposób związany z telewizją.
          No, może poza tym, że ma plazmę 52 cale w chałupie pod lasem :)
          • Gość: Gorzowiak Re:tvp gorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 21:31
            Artur!!!!! Gratulacje!!! Nie czytaj tych wpisów bo i tak wiesz kogo
            to najbardziej zabolało. Przynajmniej będzie zarządzał gorzowianin!!
            Jak czytam jaki masz nawet telewizor w domu , to widzę, że musiał to
            napisać jakiś fałszywy "przyjaciel". Fe!!!!!

• Gość: nicelus Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.10, 15:06
        ate-istota napisał:

> każdy z SLD to komuch?

musiałby chyba idiotą być, żeby nie będąc komuchem do takiej partii się zapisywać...

• Gość: anjohc Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.cdma.centertel.pl 10.08.10, 21:30
          Komuchów już nie ma. Jaro ich rozgrzeszył!
          • Gość: gość Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 15.08.10, 18:56
            komuch nie komuch w gorzowie jest określona grupa ludzi wzajemnie
            wspierających sie i zatczają kręgi na dyrektorskich stołkach spółek
            miesjkich albo wchodzą w rady nadzorcze tych spółek i jak w zegarze
            co jakiś czas zmieniają pozycje z miejsca A do miejsca B itd.
            • Gość: sld Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.12, 23:09
              ten oszust wyłudził dotację z Urzedu Marszałkowskiego kredyt z banku na około 500.000 zł.
              na podstawie faktur bez pokrycia.wykorzystuje swoje stanowiesko do zamiatania pod dywan swoich kretactw. ciekawe jak długo . Chyba już czas ujawnić te przekręty i wywalić go z telewizji. Spotyka sie u prezydenta z ludzmi z uM i myślą jak tu urwać łeb sprawie. Dobrali sie , myślę że Pan prezydent ma w tym duże doświadczenie . Jak długo jeszcze tacy ludzie bed ą nas reprezentować. Chyba już tego dość.
              • Gość: po Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.12, 23:19
                Ja słyszałem że w tę aferkę zamieszany jest pan Zuza z Budomexu . Jeżeli tak to następny oszust do kolekcji. No pan prerzydent jest dobrym nauczycielem no a w końcu jest kolegą gurca. Ale gurec musi sie jeszcze dużo uczyć.
      • Gość: teres Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 29.07.10, 15:12
        a ten guruc jakie ma wykształcenie, bo z tego, co wiadomo to
        wyższego nie ma...
        • Gość: ekonomista :-))) Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 29.07.10, 19:07
          no ma jest ekonomistą, można być i po liceum ekonomicznym
          ekonomistą, kurde, ale się ubawiłem:-)))))
          • Gość: ekonom Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 16:13
            A może nabrał doświadczenia stojąc z batem na pastwisku w Kłodawie?
    • Gość: nicelus Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.10, 15:03
      jak.szymon napisał:

> PRZEJMUJĄ TV LUBUSKĄ - SKANDAL

to podwójny skandal.

• Gość: TVPInfo Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 29.07.10, 19:06
        Jak we wsi mówią,że budowlańcem jest,to być może jest.
        Tak jak jego ojciec.Również SLDowszczyk.
        Ostatnio AG zajmował się bodajże dyrektorowaniem budowy
        domów kanadyjskiej.
        Jak miał parcie na szkło to i brać spełniła jego marzenie.
        Szkło to lustro weneckie z którego bedzie obserwował
        a następnie sterował (rozbudowaną etatowo przez poprzednika
        telewizją) poza wizją.
        Jak juz wybuduje telewizyjne gmaszysko to i podziękują
        mu za wszystko.Pochwli się, jak poprzednik przed publiką,
        że był na fali ale go wylali.

• Gość: nicelus Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.dip.t-dialin.net 30.07.10, 11:34
        > > PRZEJMUJĄ TV LUBUSKĄ - SKANDAL
        >
        > to podwójny skandal.

raz, że przejmują.
        dwa, że lubuską.

• Gość: ADM Wam to forumowi pajace z Gorzowa nikt nie pasuje IP: *.es 29.07.10, 21:41
      Albo czepiacie się SWOJEJ prezenterki a teraz zamiast cieszyć się że szef z
      Gorzowa to go opluwacie.Jesteście gów.n.o warci i na nic nie zasługujecie. Niech
      Zielona da swoich będzie wam lżej na duszy. Może być obcy ale nie swój aby was w
      oczy nie kuło wieśniaki.
      • Gość: nicelus Re: Wam to forumowi pajace z Gorzowa nikt nie pas IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.10, 22:35
        ADM napisał(a):

> Zielona da swoich będzie wam lżej na duszy.

typowa komunistyczna retoryka: "jak nie my, to niemcy wejdą".

> Jesteście gów.n.o warci i na nic nie zasługujecie.

chcieli szczuplejszą prezenterkę, a nie starszego dyrektora.

• Gość: gorzowiak Nicelus, nie rób niedźwiedziej przyslugi IP: *.devs.futuro.pl 29.07.10, 23:15
          Ten domorosły komuszek gotów jest teraz zabrać się za tę, którą chciał zespół,
          która zęby zjadła na telewizji, reporterce, dziennikarstwie. W zamian dostaliśmy
          smarkatego aparatczyka.

Czerwona Ziemia, ot co...
          • Gość: zwyczajnie wstyd o Gorzowie znów głośno IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.10, 08:38
            nie ma co. jedno jest pewne! towarzysz "guziec" wysławił już w
            pierwszym dniu Gorzów na cały kraj. Onet, Press...ho ho mocny
            początek..Panie guziec. Jescze tylko w Fakcie Polska dzisiaj o SLD
            nie usłyszała....znaczy o Gorzowie:(
          • Gość: ele ! Re: Nicelus, nie rób niedźwiedziej przyslugi IP: *.ztpnet.pl 30.07.10, 08:41
            Kotala miał swietne wyniki w TVP3 i co ? jajco ! wyprowadził te
            badziewie powiatowe na szerokie wody ! i za to go spuscili ! a
            gawiedz z górzówka sie cieszy ze zielonka dostała w dup... !! a ze
            powiatowy goszówek zarazwszytko spieprzy !![ innej opcji niema ] to
            nic nie szkodzi bo w tym kraju ludzie dobrej robotyludzie z
            pomysłami ! przegrywają z mafią żydo-chazarską ! która ma za zadanie
            swojaków z mafi usadzac na stołkach !!! i dlatego mamy w Polsce
            taki syf !

1. pytam ! jakie merytoryczne argumenty były za zwolnieniem Kotali ?

[oczywiscie pytam retorycznie bo zaden farfocel żydo-chazarski
            takiej informacji nikomu nie udzieli ! ]
            • Gość: gość Re: Nicelus, nie rób niedźwiedziej przyslugi IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.10, 09:06
              Gość portalu: ele ! napisał(a):

> 1. pytam ! jakie merytoryczne argumenty były za zwolnieniem
              Kotali ?

Dokładnie takie same jakie zadecydowały o odwołaniu poprzedniego
              dyrektora i powołaniu Kotali.
              Obsadzanie stanowisk w spółkach skarbu państwa zawsze było, jest i
              będzie związane z nominacją polityczną i nie zmienią tego zadne
              ustawy. I dotyczy to każdej partii bez wyjątków.
              Mnie natomiast wkurzaja wszyscy "przyjaciele" nowego dyrektora,
              którzy - jak znam życie - już mu pogratulowali nominacji, a tu na
              forum wylewają na niego wszelkie nieczystości, odsądzaja go od cczi
              i wiary, wyzywają i obrażają. Jeszcze inni, jak nicelus, uważają, że
              sama przynależnośc do SLD oznacza, że ktoś jest komuchem czy wręcz
              czerwonym pająkiem. Żygać się chce.
              • Gość: nicelus komuchy kłamczuchy! IP: *.dip.t-dialin.net 30.07.10, 10:22
                gość napisał:

> > jakie merytoryczne argumenty były
                > > za zwolnieniem Kotali ?

> Dokładnie takie same jakie zadecydowały
                > o odwołaniu poprzedniego dyrektora i powołaniu Kotali.

chcesz wmówić, że nowy dyrektor jest wykształconym bezpartyjnym fachowcem?

• Gość: magister mogli powołać Jerzego Urbana.. IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.10, 09:09
              różnica pomiędzy guźcem a kotalą jest jak pomiędzy kroplówką a
              lewatywą..
              • Gość: ja Re: mogli powołać Jerzego Urbana.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 14:50
                rozumiem, że skorzystałeś z obu.
            • Gość: akropol Re: Nicelus, nie rób niedźwiedziej przyslugi IP: *.cdma.centertel.pl 10.08.10, 21:34
              No patrz! Po szkole specjalnej a umie napisać ele?!
    • Gość: thebird Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.10, 09:56
      >>Dbają o siebie Czerwone Wieprze,...
      Ile moze zarządać w Sądzie za takie okreslenie członków SLD .
      Z 50 dyszek najmniej .
      Lubie czytac kołtuńslkie wypowiedzi młodych katoli majacych zmieniac
      Polskę.
      Nie zapomnijcie o znaku pokoju .
      Otake...
      • Gość: Maks ` Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.10, 10:16
        Acha to ten reżyser po szkole filmowej w SLD, to były świetny
        filmowiec więc Jajec przepraszam Górec będzie szefem TVP Gorzów ,
        ale jaja , haaaaaahaaaa !!!!.
      • Gość: nicelus Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.dip.t-dialin.net 30.07.10, 10:27
        thebird napisał(a):

> Ile moze zarządać w Sądzie za takie okreslenie członków SLD .

chodzi ci o prawa autorskie?

• thebird1 Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów 30.07.10, 11:52
          >>chodzi ci o prawa autorskie?
          Zapytaj wieczorka . On jest biegły w odszkodowaniach sądowych
          • Gość: nicelus Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.dip.t-dialin.net 30.07.10, 19:20
            thebird1 napisał:

> Zapytaj wieczorka .

w stosunku do wieczorka były formułowane groźby karalne, a tu nie ma żadnych gróźb.

• Gość: gorzowiak Zabolało Cię IP: *.devs.futuro.pl 30.07.10, 23:21
        Czerwony Ptaszku?:-P
    • Gość: nicelus Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.dip.t-dialin.net 30.07.10, 11:36
      sezon o'gurcowy w telewizji.

• Gość: comfrea Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: 89.31.140.* 30.07.10, 12:21
        Sezon nicelusa trolla otwarty :)
        • Gość: guziec magister sldówko IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.10, 15:23
          ile jest w tym prawdy że magister lewatywa był przewodniczącym Rady Wojewódzkiej SLD w Gorzowie dokładnie w tym samym czasie kiedy przewodniczącym Rady Wojewódzkiej SLD w Szczecinie był obecny przewodniczący SLD Grzegorz Napieralski? Proszę o potwierdzenie bądź zaprzeczenie
    • e_werty Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów 30.07.10, 20:13

Zmiana przy korycie?

... takie zycie - odprawa do lewa odprawa sie "wlewa" (na konto!)
      • Gość: www.gorzow24.pl dyrektor na miesiąc? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.10, 20:53
        A. Gurec - dyrektor na miesiąc?
        Nastąpiła zmiana na fotelu szefa TVP Gorzów. Ze stanowiskiem
        pożegnał się Łukasz Kotalla. Władzę nad lubuską telewizją przejął
        Artur Gurec, były radny SLD. Wszystko wskazuje, że na krótko.
        • Gość: na prezydenta! dyrektor nawet na 2 tygodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 11:05
          gurec doskonale wie że za chwilę dostanie mocnego kopa. szum wokół
          nazwiska da mu mocniejsza pozycje do startu w wyborach samorzadowych
          z listy SLD. weźmie też za tydzień pracy całkiem niezłą odprawę!
          SLD. ot tak po prostu:(
          • Gość: ken Re: dyrektor nawet na 2 tygodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.12, 19:41

Z tego co słyszałem właśnie nadszedł koniec gurca w telewizji, myślałem że ten moment nie nastąpi. Oby ten kopniak go zabolał tak jak tych których skrzywdził. Cyowiek bey honoru i yasad moralnzch. Odpraw mam nadzieje zajmie sie komornik.
            • Gość: jula Re: dyrektor nawet na 2 tygodnie IP: *.gorzow.mm.pl 21.04.12, 20:36
              Ale co sie stało? Przecież taki wybitny fachowiec z niego i na ludziach się znał. Komuś musiał nadepnąć na odcisk... I poseł z ZG nie pomógł?
              • Gość: jejku Re: dyrektor nawet na 2 tygodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.12, 23:53
                Mam nadzieję że już niedługo wszyscy sie dowiedzą co to za hiena . Myślę że już nikogo nie oszuka i wreszcie będzie musiał sam wziąć sie do roboty. Czego z całego serca mu życze.
                Ta jemioła ciągle na kimś wisi .
      • Gość: idol Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.12, 22:27
        chyba na konto komornika mam nadzieję. bo dobrał mu się do dupki
    • Gość: kinoman Mój mąż z zawodu jest dyrektorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.10, 10:18
      Tak mówi żona czerwonego aparatczyka w komedii "Poszukiwany, poszukiwana". Opowiada jak był dyrektorem tu i tam. Nieważne, że się nie znał, ważne że w kieszeni miał legitymację PZPR.
      Czy Gurec miał jakieś kompetencje aby być dyrektorem poczty? Czy ma jakieś odpowiednie wykształcenie aby być dyrektorem telewizji? Czy wszystko załatwia mu legitymacja SLD w kieszeni? Czy od Gierka zmieniło się tylko tyle, że nia ma już PZPR a jest SLD i praktyki są nadal te same jak za głębokiej komuny?
      • Gość: filmfan Re: Mój mąż z zawodu jest dyrektorem IP: *.cdma.centertel.pl 10.08.10, 21:41
        Myślisz głabie, że tylko ty to oglądałeś??
        Ten tekst zna pół Polski!
        • Gość: kinoman Re: Mój mąż z zawodu jest dyrektorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 11:06
          Dlaczego obrażasz? Nie chwalę się, że znam film tylko pokazuję, że gorzowski SLD tkwi w głębokiej komunie.
      • Gość: była pracownica Re: Mój mąż z zawodu jest dyrektorem IP: *.opera-mini.net 01.10.10, 15:41
        Jak do nas przyszedł to wszystkie dziewczyny mówiły, że ma tylko średnie a został dyrektorem poczty. Podobno potem zapisał się na jakieś studia. A przecież były dziewczyny, które nawet miały skończone specjalistyczne studia pocztowe w Szczecinie i potem były zwalniane. To chore, że taka zła polityka kadrowa przeszła z poczty do telewizji.
        • Gość: anty S Re: Mój mąż z zawodu jest dyrektorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 14:11
          Czepiają się Gurca, że się na niczym nie zna, nie ma wykształcenia itp itd. A czy solidaruchy nie robią tak samo? Rawa 20 lat uczył w szkole robić fikołki aż tu nagle został wicewojewodą a potem prezesem jakiś zakładów energetycznych. Podobnie Fajfer.
          • e_werty Re: Mój mąż z zawodu jest dyrektorem 11.12.10, 14:37
            A czy solidaruchy nie robią tak samo?

... i to ma być argument? Na co?

"jak sasiad kradnie to kradnijmy rownież"
        • sympatyk.z.sld Re: Mój mąż z zawodu jest dyrektorem 11.04.11, 15:52
          I o czym to świadczy? Co z tego, że Artur nie ma żadnej szkoły, żeby kierować pocztą czy telewizją? Pytam się co z tego? To tylko dowodzi, że tak jak w Polsce Ludowej lewica nadal dba o słabszych i skrzywdzonych.
          Piszecie, że Artur się na niczym nie zna. Czy wyobrażacie sobie jego los w Polsce sanacyjnej? Co by było, gdyby nie zwycięski pochód Armii Czerwonej. Może Artur by pasał krowy u jakiegoś dziedzica? Albo by nawet tego nie robił, bo reakcyjne ziemiaństwo wymagało, żeby pastuch umiał grać na fujarce. Może by przymiarał głodem? A lewica daje takim ludziom awans społeczny.
          Ale jest jedna cecha, która daje Arturowi kierować pocztą i telewizją - umiejętność czytania i pisania. Te rzeczy, które w Polsce sanacyjnej były tylko przywilejem arystokracji, burżuazji i części kułaków, dzięki Polsce Ludowej stały się dostępne dla wszystkich, dzięki darmowej szkole.
          • Gość: on Re: Mój mąż z zawodu jest dyrektorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.11, 14:36
            Pan A. Gurec jest tak ustawiony i tak pewny swojej pozycji , że nie boi się korzystać z samochodu należącego do stowarzyszenia dotowanego przez społeczeństwo do własnych prywatnych celów jest nawet podejrzenie że do przestępstwa,jawnie kombinować, oszukiwać,
            naciągać . Nikt nic mu nie może zrobić. Ma swoją firmę niech pokaże jak umie rządzić.
            Najlepiej żywić się kosztem innych, on chyba inaczej nie potrafi. Kiedy ktoś wreszcie dobierze mu sie do dupy.
            • e_werty Re: Mój mąż z zawodu jest dyrektorem 19.04.11, 15:09
              Kiedy ktoś wreszcie dobierze mu sie do dupy.

... widocznie w Gorzowie dominuje heteroseksualizm!
              • Gość: Bryk Re: Mój mąż z zawodu jest dyrektorem IP: *.gorzow.mm.pl 19.04.11, 16:30
                Tobie najprawdopodobniej dobierze się ale do dupy Policja a później sąd za twój niewyparzony jęzor
                • Gość: on Re: Mój mąż z zawodu jest dyrektorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.11, 01:29
                  Dlaczego mówisz niewyparzony. Prawda boli czyżbyś nazywał się Gurec
            • Gość: gorzowianin Re: Mój mąż z zawodu jest dyrektorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 13:27
              Prawie jak Robert Bagiński. Zastanawia mnie tylko co dla kogo jest bardziej obelżywe: porównanie Gurca do Bagińskiego czy Bagińskiego do Gurca?
    • thebird1 Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów 02.08.10, 12:06
      a tu nie ma żadnych gróźb.
      Czy ty wiesz co może spowodować kontakt z czerwonym wieprzem? hehehe
    • thebird1 Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów 02.08.10, 12:09
      ... praktyki są nadal te same jak za głębokiej komuny?
      TZN jakie ?
      Bo dobrze jest to wiedzieć gdynasze państwo przejeła we władanie
      Prawica ,a kilku ma pretensje do jedynych lat prosperity tego kraju
      jaka była opoka Gierka
      Gurec za komuny robił za plemnik.
      • Gość: kinoman Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.10, 11:03
        Chodzi o praktyki. Nie liczą się wiedza, wykształcenie i kompetencje tylko legitymacja PZPR/SLD.
        A Miller to się chyba urodził, jak już Stalin umarł.
      • Gość: ogórec Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.aster.pl 02.03.11, 09:08
        pisiory wracają na górę TVP, a więc Gurec robi wypad z telewizji, ale jaja.....
    • Gość: Telewidz Gratulacje dla Pana Artura IP: *.gorzow.mm.pl 02.08.10, 13:22
      .
      • Gość: hhehehe Re: Gratulacje dla Pana Artura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.10, 22:41
        za 45 dni koniec czy wcześniej
    • Gość: nicelus Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.10, 01:17
      właśnie strona internetowa wyraźnie się popsuła. nie ma nawet informacji o
      tematach programów.

• Gość: nicelus Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.10, 02:38
      Absztyfikanci od Donalda
      i SLD-owskie równe chłopy,
      Co podliczacie swoje salda,
      wy honorowe mizeroty.
      Warszawskie bubki, żygolaki,
      z szajką wytwornych pind na kupę,
      cwaniaki, franty, zabijaki.
      Całujcie wy mnie wszyscy w dupę.

(Palnick za Tuwimem, ze szczyptą Łazarza)
      • Gość: anjohc Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.cdma.centertel.pl 10.08.10, 21:50
        Pisowski dupku, obłudniku
        co psychapata ci zaimponował
        musiałbyś umyć miejsce całowania
        bo wcześniej Lepper je całował.
        • Gość: widz sciagnij kuske IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 22:29
          Panie Gurec!
          Sciagnij Kuske bo nie mogę na niego patrzec.
          Zadnych emocji.
          Czy zawsze muszę przełączyć na tvp kiedy go widzę.
          Zrób zmiany !!!!!!!!
          • Gość: widz Re: sciagnij kuske IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 20:06

Dziękuję za szybką reakcję.
            • Gość: ja obejrzę! za co płacimy abonament? IP: *.gorzow.mm.pl 15.08.10, 13:38
              Będzie relacja na żywo

Mamy dobrą informację dla kibiców, którzy nie będą mogli zasiąść w
              niedzielę na zielonogórskim stadionie. Mecz derbowy będzie można
              zobaczyć na żywo w telewizji internetowej www.esporttv.pl.
              Przypomnijmy: jeszcze do piątkowego popołudnia nic nie wskazywało,
              że pojedynek zostanie pokazany gdziekolwiek. Już na początku
              tygodnia kanał TVP Sport, który posiada prawa do pokazywania
              żużlowej ekstraligi, ogłosił, że pokaże w niedzielę wszystkie mecze,
              tylko nie ten w Zielonej Górze. Gdy opisaliśmy sprawę w "Gazecie", u
              szefa sportu w TVP Włodzimierza Szaranowicza próbował interweniować
              prezes Stali Władysław Komarnicki. Nic nie wskórał. Na ratunek
              nie pośpieszył też lubuski oddział telewizji publicznej, pokrętnie
              tłumacząc się brakiem pieniędzy i "inicjatywy ze strony
              zielonogórskiego klubu".
              Gdy wydawało się, że relacji nie
              będzie, do gry weszła popularna sportowa telewizja internetowa.
              Dogadała się z władzami Speedway Ekstraligi, jest po słowie z
              zarządcami Falubazu. I od godz. 18.40 ma transmitować mecz na żywo.
              Za dostęp do relacji trzeba będzie zapłacić - 19,58 zł za SMS lub
              10,98 za przelew.

Źródło: Gazeta Wyborcza Gorzów
              • Gość: telepic Re: za co płacimy abonament? IP: *.gorzow.mm.pl 18.08.10, 22:41
                No właśnie. Zmienił sie dyrektor, ale w telewizji nic sie nie
                zmieniło. Nie było transmisji meczu zużlowego,bo Falubaz nie chciał
                a dyrekcji tv nie zależało.Nie czuje bluesa... No i ta
                niekompetentna Borysowska...Toż to amatorszczyzna, niech sie jeszcze
                troche pouczy, nim zacznie sie wymądrzać na ekranie.
                • Gość: telewidz lokalny Re: za co płacimy abonament? IP: *.gorzow.mm.pl 18.08.10, 23:04
                  A już myślałem naiwny że znany poniekąd jako wyjątkowy idiota i prymityw niejaki
                  "ele" zniknął na dobre z tego forum. Nic z tego jak widać. Zamiast grzać miejsce
                  w kolejce dla idiotów w Media Markecie, ten znów sie tutaj pojawił ze swoimi
                  jakże inteligentnymi przemyśleniami. Uważaj "ele" abyś się zanadto nie zmęczył
                  tym prozielonogórskim myśleniem. Obrzyce czekają na takich pacjentów. Przyjazny
                  Gorzów też ma podobne sanatorium dla Ciebie.
                  • Gość: plu Re: za co płacimy abonament? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.10, 19:03
                    artur wytnij tych czarnych
                    • Gość: nicelus Re: za co płacimy abonament? IP: *.dip.t-dialin.net 19.08.10, 19:06
                      kto płaci? czyż pan premier nie mówił, żeby abonamentu nie płacić?

• Gość: anjohc Re: za co płacimy abonament? IP: 178.56.181.* 19.08.10, 20:16
                        A nie mógłbyś tego znów jakiś wierszem opisać? Ostatnio w endeckie
                        szaleństwo wplątałeś Tuwima?! Miał coś Tuwim do Tuska?
                  • Gość: hej Re: za co płacimy abonament? IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.10, 11:54
                    tak, tak gorzów przystań...
                    • Gość: antyabonament Re: za co płacimy abonament? IP: *.gorzow.mm.pl 20.08.10, 18:38
                      chyba gurec przystań...
                      • Gość: Kłodawa 2 Re: za co płacimy abonament? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 20:35

Zostało 118 dni na stanowisku po. dyrektora

Pozdrwiamy Kłodawę
                        • e_werty Re: za co płacimy abonament? 04.09.10, 22:28
                          Zostało 118 dni na stanowisku

... i co z tego?
                          • Gość: SLD- ówko płacimy za? promocję SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 08:55
                            na początek prezydent z SLD. za chwilę marszałek z SLD. po drodze radny z falubazu przez
                            przypadek z SLD. na podsumowanie jeszcze raz SLD. i drugi raz marszałek z SLD. a w rozmowie po
                            wiadomościach były poseł i senator SLD. łapy i języki precz od "magistra Gilotyny"! on nie jeste
                            dyrektorem polotycznym! Kochanowski uzgodnił tą posadę z Napieralskim w oparciu o kreatywność
                            na poczcie i w sprzedaży domków kanadyjskich. "magister gilotyna" ma wszystko co powininien
                            mieć dyrektor Telewizji Polskiej. no może poza doświadczeniem w telewizji, górną jedynką i
                            wyższym wykształceniem:)
            • Gość: hehe Re: sciagnij kuske IP: *.gorzow.mm.pl 22.10.10, 16:40
              Kuske,
              Borysowską,
              Kurminową
              a przede wszystkim te słabe : Szaje i Sadowską !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Co to w ogóle ma być ?!
              Takie "cosie" odstraszają widzów od tv i od płacenia abonamentu.
              Panie Górec, po ściągnięciu ich będzie Pan milionerem :)
              • Gość: kuska do lamusa Re: sciagnij kuske IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 19:46
                fakt...program jest mętny i mało wyszukany..
    • Gość: akropol Re: dyrektor nawet na 2 tygodnie IP: *.cdma.centertel.pl 10.08.10, 21:39
      Daj spokój Robercik!
    • Gość: des Re: płacimy za? promocję SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 18:22
      koatllo wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrróoooooooooooooooooccccccccc!
      • Gość: niekompetencja tvp niekompetencja dyrektora IP: *.gorzow.mm.pl 25.09.10, 23:39
        wszystkie media na świecie od godziny informują o sukcesie Mistrza Świata Tomasza Golloba żużlowca Stali Gorzów. Wszystkie media na świecie tylko nie......TVP Gorzów!!!! Panie gorec. czas spojrzeć prawdzie w oczy. nie wyszło panu. czas odejść.
        • Gość: surma bojowa Re: niekompetencja dyrektora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 20:46
          artur był, jest i będzie przyjacielem Jana Kochanowskiego nie mylić poetą - Janek jest ze Świebodzina
          dlatego jest jak jest
          • Gość: re Re: niekompetencja dyrektora IP: *.gorzow.mm.pl 28.09.10, 13:26
            to znaczy wieś rządzi, gorzów przystań...
    • marek_p Do "ja" 08.10.10, 11:09
      Kompletnie nie znam nowego dyrektora telewizji, ale jestem pewny, że gdy Twoja opinia była prawdziwa w 100% to na pewno nie doszedł by tak wysoko. Więc nie lubisz go, widać masz swoje powody. Jeśli przekroczysz pewną barierę załapiesz się na rozprawę z powództwa cywilnego lub inną.
      Odnoszę wrażenie, że gdyby dyrektor oddziału gorzowskiego Telewizji Polskiej był z Zielonej Góry, to nikt by go tu nie opluwał.
      To samo było z Kazimierzem Marcinkiewiczem. To takie gorzowskie.
      • Gość: z Re: Do "ja" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.10, 11:31
        Ciesze sie panie Marku że zaczyna pan rozumieć w końcu że forum to nie spluwaczka dla sfrustrowanych ludzi .
      • Gość: Bernard Moralnosc Pani Dulskiej.. IP: *.namao.albertacom.com 02.03.11, 16:14
        Hey marek,
        Kupe watkow cie nie widzialem?
        Gotowy???
        Co ty do jasnej cholery z tym Kaziem wyskakujesz?
        To ze wstyd PiSowi przyniosl (oj trudno to zrobic...) to durni z gorzowskich wyborcow zrobil..a z Kosciola trampoline do kariery...
        :):):)
        PS. Chodza sluchy ze ta jego moda dziewczyna sie...odkochuje...
        Siem bym nie zdziwil...
        W koncu na Premiera lub przynajmniej ministra liczyla, a tu za naganiacza dla jakiegos cyrku robi..
        Rozumiesz - kobiety to ambitne stworzonka...
    • Gość: szu Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.chello.pl 04.11.10, 18:26
      człowieku on ma 40 lat - jaki z niego komuch?
      • Gość: niekompetencja Kłodawa tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.10, 03:29
        TVP Gorzow od dziś Kłodawa tv jest jedynym medium w województwie które nie zamieściło informacji o wyborze nowego zarządu..województwa.
        • Gość: Bernard Re: Kłodawa tv IP: *.namao.albertacom.com 02.03.11, 16:07
          hey niekompetencja,
          A do dzis...wszystko bylo dobrze?
          :):):):)
      • Gość: Bernard Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.namao.albertacom.com 02.03.11, 16:17
        Hey szu,
        Jak nie komuch... to postkomuch.... lub prl-czyk..
        Jakas late sie przyczepi i bedzie facet gnic...
        Ludzie wszystko kupia..
        Trzeba tylko nadawac...
        A jak, a co...
    • Gość: o Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.aster.pl 03.03.11, 10:39
      renato zdrać coś więcej
      • Gość: login_t Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 11:05
        Gość portalu: o napisał(a):

> renato zdrać coś więcej
        Rzadko zwracam uwagę na błędy na tym forum, ale to mnie wzruszyło.
        Próbuję wyobrazić sobie rzeczownik od którego pochodzi czasownik (w lp tr rozk) "zdrać".
        Zdrata? Zdracia?

Blicu powinien się wypowiedzieć, zapraszam z kredą.
        • Gość: sentinel Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.06.12, 09:59
          No i nasz zuch znów dzielnie staje w szranki :-) a wymogi jakieś spełnia? Czy też wzorem jednego ze swoich poprzedników na pytanie o doświadczenie w telewizji odpowie: miałóem praktyki w punkcie foto :-)
    • lena700 Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów 31.08.12, 08:46
      Artur Gurec kompletnie nie nadaje się aby pełnić funkcję dyrektora TVP. Przede wszystkim ten człowiekiem nie potrafi oddzielić życia prywatnego od zawodowego. To w jaki sposób traktuje ludzi kiedyś się odwróci. Będzie musiał szybko nauczyć się kultury osobistej, której w tej chwili nie ma.
      • Gość: loop Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 11:10
        a kiedyś miał kulturę? gdzie miał się jej nauczyć?
        • Gość: / Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.12, 11:21
          Przyjedzie nowy szef z Zielonej Góry elokwentny , kulturalny , obyty wtedy będziecie zadowoleni
      • Gość: k Re: Artur Gurec nowym szefem TVP Gorzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.12, 09:35
        Na blogu pana Bagińskiego napisano że jest najlepszy , menager, fachowiec, no po prostu nie ma lepszego kandydata. Myślę że szkołę aktorską ma też skańczoną bo tak pięknie potrafi się dostosowywać do każdej sytuacji. Po prostu mistrz. Wie dobrze kiedy i komu się podlizać aby osiągnąć swój cel.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka