czysty_harry 02.08.10, 21:51 www.dailymotion.pl/video/xdxk78_sabaton-uprising-napisy-pl_music Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetkaf Czarownica! Spalic go na stosie!!! 02.08.10, 22:16 Harry, ty nie wiesz, ze pamiec bohaterow minuta ciszy nalezy uczcic? A ty tu z jakas satanska muzyka, na dodatek poganska (bo wikingi to tez poganie)? Przeciez to widac, ze to POwska swinia, a nie PiSowski "prawdziwy patriota", ech, zebym to ja jeszcze pamietal te slowa Wielkich Ludzi o prawie do nazywania sie patriota - to bym ci w piety dowalil, az by ci wstyd bylo... Za kare... 20 zdrowasiek prosze odmowic... tylko najpierw uzgodnij z adminami, zeby cie za spam nie wygonili, bo to z 5 postow bedzie ;) Oczywiscie, za linka dziekuje, po raz kolejny Sabaton pokazal, ze to oni bardziej doceniaja trud naszych przodkow (zaraz ktos doda, ze z wylaczeniem premiera) niz my sami... Odpowiedz Link Zgłoś
bres Tak całkiem na marginesie, mój drogi"zatkał"- 05.08.10, 00:12 poprawnie należało napisać: "dziękuję Ci za link...", a nie "dziękuję ci za linka..." ( biernik, nie dopełniacz ) Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaf Re: Tak całkiem na marginesie, mój drogi"zatkał"- 05.08.10, 21:52 > poprawnie należało napisać: "dziękuję Ci za link...", a nie > "dziękuję ci za linka..." ( biernik, nie dopełniacz ) och, ach, i az trzy dni nad taka oczywistoscia myslales? Normalnie, to bym przyznal ci racje, bo troche jej jest, ale po temacie, to widac ze sie dopier... chcial, i szukales czego, a nie o poprawnosc jezykowa ci chodzilo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Czarownica! Spalic go na stosie!!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.10, 01:01 zetkaf napisał: > poganska (bo wikingi to tez poganie) jesteś pewien?... a dlaczego wszystkie kraje skandynawskie mają na narodowej fladze krzyż? > ech, zebym to ja jeszcze pamietal te slowa Wielkich Ludzi słowa kanuta wielkiego króla wikingów, który podbił anglię... słowa bolesława I wielkiego zwanego też chrobrym, który wysłał w 1015 roku posiłki kanutowi wielkiemu na podbój anglii... uważasz, że wnuk mieszka I był poganinem?... myślisz, że otrzymałby od swojego wuja posiłki na podbój anglii gdyby był poganinem?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Rocznica 66 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.10, 08:26 www.youtube.com/watch?v=09n0qd_n4c0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Rocznica 66 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.10, 08:35 www.youtube.com/watch?v=0zFP3Fi2Hv8 Odpowiedz Link Zgłoś