Dodaj do ulubionych

Tęczowy skarb

IP: *.ar.wroc.pl 23.03.04, 19:23
Ale ciekawy artykul...Rzeczywiscie jak na 130.000 miasto nie moglo byc
bardziej interesujacego tematu....
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek Re: Tęczowy skarb IP: *.gorzow.mm.pl 23.03.04, 20:04
      masakra, rzeczywiscie dla mnie to jest szok!! kiedy czytam tak bezsensowny
      artykul, w portalu gazety dla miasta zielona gora dzienie jest pare wiadomosci,
      u nas zas zawsze tylko 3 ??!! czy moze mi to ktos wyjasnic dlaczego tak malo
      • Gość: gosia Re: Tęczowy skarb IP: *.prenhall.com 23.03.04, 21:44
        No tak, bo jak juz slonice wychodza na niebo, to chyba koniec swiata.... ktos
        musi spradzic ortografie/gramatyke zanim umiesci artykul na stronie...
    • Gość: tomas Re: Tęczowy skarb ???????????????? KTO TO PISZE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 23:32
      Ludzie!!! KTO TO PISZE? Czy to jakies kindergarten? czy co?
      Moze jeszcze bedziecie pisac, ze u pani Stasi na Owocowej juz pierwsze kwiatki
      wyrosly, a male chochliki zawsze mozna spotkac przed burza pod klonem?
      Moze tak pisac o czyms co ma jakies znaczenie o miescie, a nie o teczy, ktora i
      tak nie poprawi humorow mieszkancom Gorzowa; dlaczego nie?
      A to juz musi odpowiedz czerwona partia, ktora sprawuje wladze w miescie
      lezacym nad brzegiem Warty; narobili pelno bezsensownych inwestycji na szkode
      mieszkancow, chociazby pas zieleni przy ul. Kostrzynskiej za paredziesiat tys
      zl; a zaraz pozniej remontuja taka droge i nisza caly pas zieleni - bezsens;
      albo tor wyscigowy dla motocyklistow za nowym mostem (droga na Sulecin); mam
      nadzieje, ze kolor czerwony w Gorzowie bedzie tylko na billboardach
      reklamujacych nowego operatora gsm...
      • Gość: redaktor Re: Tęczowy skarb ???????????????? KTO TO PISZE?? IP: *.vanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 15:19
        AB - czyli Andrzej Barański
        • Gość: iks Re: Tęczowy skarb ???????????????? KTO TO PISZE?? IP: *.gorzow.mm.pl 24.03.04, 20:24
          AB - czyli Andrzej Brachmański...

a zdjęcie w gazecie było niezwykłe. naprawdę usprawiedliwia powstawnie takiego
          artykułu...
          • Gość: redaktor Re: Tęczowy skarb ???????????????? KTO TO PISZE?? IP: *.vanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 01:09
            W "Poznaj Świat" albo w "Misiu" albo w "Świerszczyku" (tym dla dzieci bo już
            nie w tym dal dorosłych...)
      • Gość: AB Re: Tęczowy skarb ???????????????? KTO TO PISZE?? IP: *.vanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 01:11
        "...a male chochliki zawsze mozna spotkac przed burza pod klonem?..."
        Tego to nie wiedziałem - myszę sprawdzić - Andrzej Bytniewski....
    • lepian4 Re: Tęczowy skarb 24.03.04, 09:15
      A niech gorzowianie zazdroszcza miesszkancom Dolinek takich widokow!
      • Gość: AB Re: Tęczowy skarb IP: *.gorzow.mm.pl 25.03.04, 01:57
        Widzę, że moja ksywa AB spodobała się wielu internautom.
        Miło mi.
        W ten sposób próbuję zastąpić faceta, który przez Bernarda wycofał się z forum,
        bo bał się zawału, a który podpisywał się "Anty Bernard".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka