Gość: pk IP: *.ar.wroc.pl 23.03.04, 19:23 Ale ciekawy artykul...Rzeczywiscie jak na 130.000 miasto nie moglo byc bardziej interesujacego tematu.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarek Re: Tęczowy skarb IP: *.gorzow.mm.pl 23.03.04, 20:04 masakra, rzeczywiscie dla mnie to jest szok!! kiedy czytam tak bezsensowny artykul, w portalu gazety dla miasta zielona gora dzienie jest pare wiadomosci, u nas zas zawsze tylko 3 ??!! czy moze mi to ktos wyjasnic dlaczego tak malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Tęczowy skarb IP: *.prenhall.com 23.03.04, 21:44 No tak, bo jak juz slonice wychodza na niebo, to chyba koniec swiata.... ktos musi spradzic ortografie/gramatyke zanim umiesci artykul na stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: Tęczowy skarb ???????????????? KTO TO PISZE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 23:32 Ludzie!!! KTO TO PISZE? Czy to jakies kindergarten? czy co? Moze jeszcze bedziecie pisac, ze u pani Stasi na Owocowej juz pierwsze kwiatki wyrosly, a male chochliki zawsze mozna spotkac przed burza pod klonem? Moze tak pisac o czyms co ma jakies znaczenie o miescie, a nie o teczy, ktora i tak nie poprawi humorow mieszkancom Gorzowa; dlaczego nie? A to juz musi odpowiedz czerwona partia, ktora sprawuje wladze w miescie lezacym nad brzegiem Warty; narobili pelno bezsensownych inwestycji na szkode mieszkancow, chociazby pas zieleni przy ul. Kostrzynskiej za paredziesiat tys zl; a zaraz pozniej remontuja taka droge i nisza caly pas zieleni - bezsens; albo tor wyscigowy dla motocyklistow za nowym mostem (droga na Sulecin); mam nadzieje, ze kolor czerwony w Gorzowie bedzie tylko na billboardach reklamujacych nowego operatora gsm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Tęczowy skarb ???????????????? KTO TO PISZE?? IP: *.vanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 15:19 AB - czyli Andrzej Barański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Tęczowy skarb ???????????????? KTO TO PISZE?? IP: *.gorzow.mm.pl 24.03.04, 20:24 AB - czyli Andrzej Brachmański... a zdjęcie w gazecie było niezwykłe. naprawdę usprawiedliwia powstawnie takiego artykułu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Tęczowy skarb ???????????????? KTO TO PISZE?? IP: *.vanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 01:09 W "Poznaj Świat" albo w "Misiu" albo w "Świerszczyku" (tym dla dzieci bo już nie w tym dal dorosłych...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Tęczowy skarb ???????????????? KTO TO PISZE?? IP: *.vanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 01:11 "...a male chochliki zawsze mozna spotkac przed burza pod klonem?..." Tego to nie wiedziałem - myszę sprawdzić - Andrzej Bytniewski.... Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: Tęczowy skarb 24.03.04, 09:15 A niech gorzowianie zazdroszcza miesszkancom Dolinek takich widokow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Re: Tęczowy skarb IP: *.gorzow.mm.pl 25.03.04, 01:57 Widzę, że moja ksywa AB spodobała się wielu internautom. Miło mi. W ten sposób próbuję zastąpić faceta, który przez Bernarda wycofał się z forum, bo bał się zawału, a który podpisywał się "Anty Bernard". Odpowiedz Link Zgłoś